Nekem tetszett a meccs!Sajnos nem nyertünk,de nem volt egyoldalú mérkőzés!Megmutatátok,hogy tudtok küzdeni,és fel tudtok állni,ha kell!Csak így tovább csajok!Veletek vagyunk!
Hajrá Magyarok!!!
nem baj csajok! gyerünk tovább! hajrá!
Kérésedre itt vagyok.
Ez ennyire volt most elég,a második félidő azért bíztató volt.
Gyerünk Lányok!!! Meg kell verni a "japókat"! Norvégiát pedig meglátjuk...
HAJRÁ CSAJOK!HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!
Határozottan,bátran!Gyerünk lányok,lélekben ott vagyunk veletek!!!!
Ravaszúl, keményen, csak semmi cicó! Hajrá Lányok!
Lányok én nem gondoltom volna, hogy ennyire meg foglak szeretni Görbe és Kati nélkül titeket, nagyon szurkolok értetek! Már szabályosan remegek annyira szeretném kiszurkolni nektek a győzelmet! Szedjétek szét a románokat darabokra! Herr Orsinak külön szurkolok, itt a lehetőség a román és a norvég meccsen, hogy bebizonyítsd Orsi a világnak, hogy felíratkozol a világ legjobb kapusai közé! Hisz Kati is így kezdte, elkezdett szabályosan meccseket nyerni a magyar csapatnak a 2003-as VB-n! Itt van előtted is a lehetőség! Mindent bele lányok, veletek vagyunk, győzni akarunk!
Kovacsics Anikó. :)
Lányok, ahogy a többiek is írták, keményen, harcosan kell játszani és akkor ti győztök! Hajrá Magyarok! Hajrá Zizi! :)
Fussatok, lőjjetek, harcoljatok, csússzatok, másszatok! Keményen! Herr Orsi húzd le a rolót!
Lányok vért igyatok! Teljes hittel, tiszta szívvel hatvan percig a győzelemre hajtsatok! Ez egy győztes magyar csapat, ma is az lesz! PONT
Ennél jobbat üzenni,már nagyon nehéz,tehát csatlakozom!Hajrá Magyarország!