Fórum - Kézilabda vb 2005
2005. november 29. 13:45:50
gabor222
2005. november 29. 7:29:52
Duby
Támadásban nagyon aggasztó Mehlmann Ibi formán kívüli játéka. A balszélről induló indulás és labdafelhozás nagyon jó, jó hogy előre ér többnyire Rita is középen, és az elől robogó eredeti balszél is alternatíva a túloldal melett. Anita egyértelmű első számú irányító, nagyon gyors, és páratlanul lát a pályán. A kapuralövései is sokkal erősebbek, pontosabbak. Az edzőpáros kreatív gondolatát nagyon értékelem. A három irányítós formációval szerintem csodákra számíthatunk. Ez igazi huszáros, magyaros húzás, azt hiszem kint ennek csodájára fog járni a szakma, nagyszerű váratlan és páratlan fegyver.
Vérten Orsiban, Kenyeres Fanniban, Balogh Beában, Kovacsicz Móniban látom a lehetőséget, hogy igazi nagy szerepet vállalnak majd, és nagy hírnévre tehetnek szert. A három irányító is kulcsember lesz, valamint bízhatunk Rita apadhatatlan akaraterejében és küzdeni tudásában.
Jobban ránézve a csoportbeosztásra és a programra az a véleményem, hogy az, hogy bekerülünk-e az elődöntőbe elsősorban attól függhet, hogy a két nagy (végső győzelemre is esélyes) riválisunkkal az utolsó két csoportfordulóban mit játszunk. Számításaim szerint a többieket legyőzzük, de evvel így lesz Korea és Norvégia is. Az egymás elleni eredmények fogják a csoportsorrendet meghatározni. Muszály lenne a kettő közül valamelyiket legyőznünk. Lehetőleg az egymás elleni meccsük vesztesét.
A középdöntő szakaszban az A csoportból kapunk ellenfeleket: orosz, kína, horvát talán. Szerintem ezeket a mi csoportunkból továbbjutók verik. (Az oroszok sztem nem fogják bírni a hazai pálya nyomását.) Az, tehát, hogy a középdöntő után hányadikak vagyunk, legjobban a koreai és norvég meccsünktől függ. Persze sorsdöntő lesz itt a házigazdák elleni rangadó. A középdöntő harmadikak az 5. helyért, a negyedikek a 7. helyért fognak játszani a másik ágról jövő ellenféllel. Hajszálon és az esetleges körbeverésen fog múlni hogy éremért, vagy 5-8. helyért küzdenek majd a lányok. Lesz itt számolgatás...
2005. november 28. 21:07:39
CsőZsó
Hajrá MAgyarok!
2005. november 28. 19:50:18
Eszti
Bár várható lesz ki megy marad!
De azért izgulok!:)
2005. november 28. 10:01:32
bniki
2005. november 26. 21:53:17
CsőZsó
2005. november 26. 21:52:48
CsőZsó
2005. november 26. 4:21:20
Eszti
2005. november 26. 4:20:48
Eszti
De most 3 balszélsőt vigyen? Fanni helyett vihetné Ivettet!
2 jobbszél kell!
Különben imádom Ivettet! Én is kint voltam a Dunaferr- Nürnberg meccsen! Látom és tudom hogy akar bizonyitani!
Ott lenne a helye a VB-n! De Moni helyett...
Miért őt kellett kiemelni?!
Moni bizonyitani fog mert nagyon akar és küzd a céljaiért!
ui.:a hozzáértésemről annyit hogy lehet nem járok meccsre annyi ideje mint egyesek de tisztában vagyok dolgokkal! Én is játszom, meccsre mindig megyek! Koppenhágába is ott voltam a Dferr meccsen! Szeretem a kézilabdát és ugy gondolom hogy valamit értek is hozzá!
2005. november 26. 0:19:41
Deák Tibor