Hí Mindenki!
Annyira szeretném ha a csajok megmutatnák hogy mit tudnak és a sok tudatlan hülyének leesne az álla! :-)
HAJRÁÁÁÁ CSAJOOOOOK!!!!!:)
Sziasztok! Előre nem látható okok miatt sajnos kénytelen vagyok megválni az eb utolsó napjára (2004. dec. 19., döntő, gálaest + egyéb sportesemények) megváltott 2 db jegyemtől. A jegyek középre szólnak, a lehető legjobb helyre, valaki nagyon jól fog járni velük:( akit érdekel, írjon mailt (kezilabdaeb_2004@freemail.hu), és egyeztetünk! A jegyek ára: 8750 Ft/db.
Üdv: allics
Ezzel én is teljesen egyetértek!!!De azért ne essenek ki az elején! ;)
Történhet bármi az EB-n, játszhatnak bárhogy a lányok, az irántuk érzett szeretetem megmarad, ÖRÖKKÉ. Bármi is történik én mindig is imádni fogom ôket. HAJRÁ MAGYAROK
AMugy ha a lányok egy jó játékot játszanak és látom hogy élvezik és megy nekik de kikapnak egy csapattól amit elismerek hogy jobban játszott esetleg felkészültebb volt akkor ok hogy veszítetettek és én büszke leszek rájuk! De ha mondjuk látszik hoyg valami ok miatt nem megy nekik vagy nincs kedvük hozzá és kikapnak akkor az gáz! Bár én büszke leszek és szurkolok a végsökig nekik! Megérdemlik! Szerintem akik igazán szurkolók az jóban-rosszban velük van! Nem de?!
Én is elmennék Debrecenbe ha tehetném de nagyon messze lakok töle!
Lehet jobb lett volna ha azt is pesten csinálják és többen elmennének!
Nekem mind1, hogy milyen eredményt érnek el a lányok, a lényeg, hogy szép játékot lássunk tőlük!! Persze ha érmesek lesznek, annak nagyon-nagyon fogok örülni!! HAJRÁ MAGYAROK ÉS PÁLINGER KATI!!!!!!!!
Szép dolog, hogy a lányok célja az aranyérem, de az nem, hogy a magyar közvélemény 90 %-a és az egész sajtó csak az aranyat tartja valamire. Ezt a terhet le kellene venni a lányokról és hagyni őket felszabadultan játszani. A döntőre szépen fogynak a jegyek, igen, de ha a lányoknak még sem sikerülne a döntőbe jutás, akkor lehet szidni őket...?
A debreceni középdöntőre a II. kategóriás jegy a fenti sorokba ill. a kapu mögé már az első sorba is szól. De oda 1 napra a jegyek 1/4-e kelt el, ami nem túl sok, pedig ott fog eldőlni, hogy a csajok játszhatnak-e éremért.
Az I. kategóriás jegy előbbre szól!!De viszont egy rosszabb első kategóriás,és egy jobb második kategóriás jegy között nincs különbség!