DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYhh477t' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Vb-2015: kőkemény csoportban a mieink | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Vb-2015: kőkemény csoportban a mieink

2015. június 24. 20:25 © handball.hu

Szerda este 20 órai kezdettel került sor a dániai Koldingban az idei vb csoportjainak sorsolására. A magyar csapat az A-csoportba került a házigazda dánokkal, Japánnal, Montenegróval, Szerbiával és Tunéziával.

Vb-2015: kőkemény csoportban a mieink
XXII. női világbajnokság
Dánia, 2015. december 5-20.

A-csoport:
(Herning)

Dánia
Montenegró
Magyarország
Japán
Tunézia
Szerbia

B-csoport:
(Næstved)

Kuba
Svédország
Hollandia
Lengyelország
Kína
Angola

C-csoport:
(Kolding)

Brazília
Franciaország
Argentína
Dél-Korea
Kongói DK
Németország

D-csoport:
(Frederikshavn)

Norvégia
Spanyolország
Románia
Oroszország
Puerto Rico
Kazahsztán

A világbajnokságnak négy város, Herning, Kolding, Næstved és Frederikshavn ad otthont. A jegyek értékesítését 2015. augusztus 11-én kezdik meg a szervezők.

A hatcsapatos csoportok első négy-négy helyezettje jut tovább a nyolcaddöntőbe. A világbajnokság győztese kijut a riói olimpiára, a 2-7. helyezettek pedig jogot szereznek a 2016. márciusában sorra kerülő olimpiai selejtezőtornákon való részvételre.

Németh András a szövetség honlapjának elmondta, hogy felemásnak érzi a sorsolást.
"Nagyon nehéz csoportba kerültünk, nyilván nem a legszerencsésebb a házigazdával egy hatosban szerepelni, és az ötödik és hatodik kalapból is a legerősebb válogatottakat kaptuk, valamint Montenegrót" - mondta a kapitány. Hozzátette: ezzel szemben a B-csoport jóval gyengébb, ott a svédeket érzi a legerősebb csapatnak.

"A csoportunkban realitás a legjobb négy közé jutás. Ha le tudjuk győzni Japánon és Tunézián kívül Szerbiát is, és esetleg egy bravúrra is képesek lennénk, akkor feltehetőleg a második-harmadik helyen továbbjutva Hollandia vagy Lengyelország lenne az ellenfelünk a vb legfontosabb mérkőzésén, a nyolcaddöntőben. Utóbbi találkozó voltaképpen eldönti, hogy ott lehetünk-e az olimpiai selejtezőben" - fogalmazott.

© handball.hu

További hírek