DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYf5SVmW' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Konkoly: Teljes elánnal készülünk | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Konkoly: Teljes elánnal készülünk

2010. november 19. 13:03 © handball.hu

Szombaton 17.15-kor lejátssza utolsó csoportmérkőzését is a Győri Audi ETO KC, amely ezúttal a Krim Ljubljanát fogadja. A nyolc közé jutás már a zsebben van, a csoportelsőség viszont ezen a találkozón dől el. Lássuk, hogy látja Konkoly Csaba edző az esélyeket!

Konkoly: Teljes elánnal készülünk
handball.hu: A Zvezda elleni mérkőzés előtt azt nyilatkoztad, hogy szeretnétek végre hazai közönség előtt is megmutatni, hogy mire vagytok képesek. Hogy látod, ez sikerült?
Konkoly Csaba: Igen, szinte maradéktalanul, még akkor is, ha az ellenfélnek behatároltak voltak a taktikai lehetőségei, gondolok itt Posztnova kiesésére. Ugyanott folytattuk tovább, ahol a Podravka ellen idegenben befejeztük, és végre a hazai közönségünket is minőségi játékkal tudtuk kiszolgálni. Kezdtünk egy olyan határozott, fegyelmezett védekezéssel, amely mindennek az alapja, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen sikerült meglépnünk, aztán már végig a kezünkben tudtuk tartani a mérkőzést. A második félidőben volt egy megtorpanásunk, ez intő jel a továbbiakra nézve. Mindenképpen arra kell törekednünk, hogy a második játékrész eleje és közepe is úgy kezdődjön, mint a mérkőzés kezdete. Ettől függetlenül szerintem mind a gólkülönbség, mind pedig a mutatott játék miatt, természetesen nem eltelve, de elégedettek lehetünk önmagunkkal, hiszen ezt már nagyon régen vártuk, és a közvélemény számára is méltó választ adtunk.

handball.hu: Mennyire tudtok felszabadultan készülni az utolsó csoportmeccsetekre annak tudatában, hogy a legjobb nyolc közé jutásotok már biztos?
Konkoly: Nagyon remélem, hogy ha eddig az eredménykényszer alatt döntő pillanatokban így tudtunk kézilabdázni, az megint egy olyan pozitív visszajelzés volt, hogy higgyük el, mennyire sokat jelent, ha csapatként tudunk kézilabdázni. Továbbra is ezt várjuk el magunktól, várom el a lányoktól az edzésmunkájukat is nézve. Teljes elánnal készülünk, kimondva, kimondatlanul természetesen a csoportgyőzelemre törekszünk.

handball.hu: Nehezebb meccsre számítasz a Krim ellen, mint az oroszokkal szemben?
Konkoly: Mindenképpen. Olyan szempontból is, hogy egyszer már legyőztük őket, amire nem szabad építenünk. Szerintem ők is átértékelték, átgondolták azt a mérkőzést. Játszottak egy nehezebb meccset a Podravka ellen, ahol a kezükben tartották az irányítást, kétszer felengedték az ellenfelüket, de végig megtartották az előnyüket, és győztesként hagyhatták el a hazai pályát. Valamivel színesebb kézilabdát is játszanak, mint a Zvezda, egyrészt kiismerhetetlenebbek, másrészt pedig az a fajta teljesítménykényszer rajtuk sincsen, mint ami velünk kapcsolatban sincs. Ők mindig arról voltak híresebbek, hogy ilyenkor még felszabadultabban kézilabdáznak, míg mi viszonylag taktikai, fegyelmezett játékra vagyunk berendezkedve. Mi teljesítettünk mindent, amit a szezon ezen felére terveztünk, tehát úgy érzem, hogy tisztességesen helytálltunk.

Bajnokok Ligája, csoportkör, D-csoport, 6. forduló

Győri Audi ETO KCRK Krim Mercator
2010. november 20. (szombat), 17.15, Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
Játékvezetők: Oyvind Togstad, Rune Kristiansen (norvégok)
ÉLŐben: Viasat3

Bajnokok Ligája, a D-csoport állása
1.Győri Audi ETO KC Győri Audi ETO KC5401157-132258 pont
2.RK Krim Mercator RK Krim Mercator5401160-147138 pont
3.HK Zvezda HK Zvezda Zvenyigorod5203142-156-144 pont
4.RK Podravka Vegeta RK Podravka Vegeta5005128-152-240 pont
* Továbbjutott a Győri Audi ETO KC és az RK Krim Mercator

A csoport másik mérkőzése:

RK Podravka VegetaHK Zvezda Zvenyigorod
2010. november 21. (vasárnap), 17.15, Kapronca
Játékvezetők: Kürsad Erdogan, Ibrahim Özdeniz (törökök)

Csoportelsőként átélni a karácsonyt
Ahogy illik, a nyolc között az ETO
Nem tud hibázni a Larvik

© handball.hu

További hírek