Kedves Handball! Az EB-re való tekintettel fel kellene frissíteni a válogatott statisztikai adatait aválogatottság száma/gólok száma.Előre is kösz.
Az olimpián elér 4.hely alapján(ami akár jobb is lehetett volna korrekt bírók esetén)egyáltalán nem tűnik erősnek véleményem szerint.HAJRÁ MAGYAROK!
Hajrá Magyarok,
Ti nem érzitek kicsit erősnek, hogy 4. esélyesnek sorolnak be. Az elmúlt években sajnos nem voltunk ilyen jók...
Hölgyek ! Urak! Elindult a visszaszámlálás.Hajrá magyarok!
Krepa valszínűleg nem fogja az általad említett csatornákat (ahogy én sem), ezért kérdezte a netes meccseket... tavaly a vb-közvetítéseket pl. 20 (25?) euróért korlátlan használattal meg lehetett vásárolni.
Krepa--sport1,2 adja a meccseket! Nem csak a mi találkozóinkat! Hajráá magyarok!!:)
A mi águnkról elérhetőnek tűnik az elődöntő a norvégok mögött(: remélem
Szabinak: Köszönöm szépen az információt!
Ha minden igaz, az EHF Eb-honlapján lesz video-streaming.
http://www.ehf-euro.com/mkd2008/media-corner/video-streaming.html
Én is nagyon bizakodó vagyok,bár én inkább az átlövők formájáért szurkolok leginkább.Sopronyi Anett és Bulath Anita szerezzenek meglepetést ,Szücs,Tomori ,Hornyák ,főleg Gabi és Ági esetében nagyon formajavulásra van szükség.Szerintem a szélek,irányítók,beállók és kapusok már( szinte )naprakészek.Átlövőinktől kell nagyobb bátorság és harci kedv.A csapatot a csoportban az első helyre várom.Hajrá magyarok!