Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Trefilov: Nekem van a leg-leg-leg csapatom

2016. augusztus 25. 6:45

Az olimpián győztes orosz nőikézilabda - válogatott szakvezetőjével, Jevgenyij Trefilovval készített interjút a Sports.ru hírügynökség. Ennek szerkesztett változatát olvashatjátok.

Két győri az álomcsapatban

2016. augusztus 21. 17:40

A riói olimpia női kézilabdatornájának végével kihirdették az álomcsapatot, amelybe két győri játékos is bekerült. Az olimpiai bajnok orosz csapatot két játékos képviseli a listán, ezen kívül a legértékesebb játékos (MVP) is Jevgenyij Trefilov együtteséből került ki.

Az oroszok kerültek a dobogó tetejére

2016. augusztus 20. 16:22

Utolsó felvonásához érkezett az olimpiai kézilabdatorna. A bronzmérkőzésen megismétlődött a decemberi vb-döntő - egy kicsit nagyobb különbségű norvég győzelemmel, a fináléban pedig az oroszok verték meg a franciákat.

Francia-orosz döntő lesz

2016. augusztus 18. 20:20

Az olimpia elődöntőiben először a hollandok találkoztak a franciákkal, majd Norvégia és Oroszország csapott össze.

Megvan az összes elődöntős

2016. augusztus 16. 15:35

Az olimpiai negyeddöntők napján a brazilok a hollandok ellen búcsúztak, a franciák jelentős hátrányt ledolgozva, hosszabbítás után nyertek, a norvégok simán jutottak tovább és az oroszok is legyőzték Angolát.

A románok is búcsúznak

2016. augusztus 14. 14:20

A csoportkör záró napján az A-csoportból Angola még a mérkőzése előtt jutott tovább, a spanyolok pedig legyőzték az afrikai csapatot, így a románok sem jutottak a nyolc közé. A B-csoportban már csak a végső sorrend nem volt ismert.

Három biztos búcsúzó

2016. augusztus 12. 16:45

A 4. forduló után három válogatott már biztosan nem folytatja az olimpiát, nem jutott a negyeddöntőbe. Montenegró a norvégok ellen, Argentína az oroszok ellen, Dél-Korea pedig a franciák ellen.

„Aranyoskám, játsszál jobban...”

2016. augusztus 12. 15:38

Lehet, hogy „lőporos hordón ül”, de eddig hibátlanul szerepel az olimpián az orosz nőikézilabda - válogatott és mostanára már ki is harcolta a továbbjutást a csoportból. Interjú Jevgenyij Trefilovval.

Az oroszok továbbra is hibátlanok

2016. augusztus 10. 14:24

Az olimpia harmadik fordulójában Penáék öttel verték Amorimékat, a románok megszerezték első pontjaikat Montenegró ellen, az oroszok továbbra sem hibáztak és Norvégia megálljt parancsolt Angolának.

Több idő, kevesebb gól

2016. augusztus 9. 10:14

A magyar klubokban játszó légiósok hosszabb ideig voltak a pályán, több lövésből kevesebb gólt lőttek, így a lövőszázalékuk is rosszabb volt a második fordulóban. A kapusok javítottak statisztikáikon.

Ismét születtek meglepetések

2016. augusztus 8. 14:21

Az olimpia folytatásában a svédek Dél-Koreát, az oroszok a franciákat, a norvégok a spanyolokat, a brazilok pedig a románokat verték meg. Éjjel nyert Hollandia és Angola is legyőzte Montenegrót.

Ismerőseink az első fordulóban

2016. augusztus 7. 5:26

A magyar klubcsapatokból tizenhat játékos hiányzik igazoltan: azért, mert Rio de Janeiróban van elfoglaltsága. Az első fordulóban mind pályára lépett.
[1] 2 3 » »»