DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYauqxhG' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Keretet hirdetett Kim Rasmussen | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Keretet hirdetett Kim Rasmussen

2016. november 14. 10:17

Kihirdette 22 fős keretét Kim Rasmussen, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya. A csapat november 21-én kezdi meg a közös munkát Debrecenben, és a svédországi Európa-bajnokság előtt részt vesz a kolozsvári Kárpát Kupán is.

Keretet hirdetett Kim Rasmussen
A magyar női válogatott kerete:

Kapusok: JANURIK Kinga (Érd), KISS Éva (Győri Audi ETO), SZIKORA Melinda (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Jobbszélsők: BÓDI Bernadett (Győri Audi ETO), LUKÁCS Viktória (FTC-Rail Cargo Hungaria), ORBÁN Adrienn (Győri Audi ETO)
Jobbátlövők: HORNYÁK Dóra (FTC-Rail Cargo Hungaria), KOVÁCS Anna (Dunaújvárosi KKA), PLANÉTA Szimonetta (Thüringer HC, német)
Irányítók: GÖRBICZ Anita (Győri Audi ETO), KOVACSICS Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZUCSÁNSZKI Zita (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Beállók: DOMBI Luca (Mosonmagyaróvár), KISFALUDY Anett (Érd), MÉSZÁROS Rea (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balátlövők: KLIVINYI Kinga (Érd), SZEKERES Klára (FTC-Rail Cargo Hungaria), TOMORI Zsuzsanna (Győri Audi ETO), TRISCSUK Krisztina (Siófok)
Balszélsők: ERDŐSI Ildikó (Siófok), KORSÓS Dorina (Győri Audi ETO), SCHATZL Nadine (FTC Rail Cargo Hungaria)

Szövetségi kapitány: Kim RASMUSSEN
Edző: SITI Bea
Kapusedző: BAKOS István

"Bővebb kerettel kezdjük meg a felkészülést Debrecenben, ám a Kárpát Kupára már 16 játékossal utazunk el, terveim szerint Kolozsvárott már az Eb-csapat fog pályára lépni" – mondta el a kerethirdetés kapcsán Kim Rasmussen.

"Tomori Zsuzsannát meghívtam, a felkészülés első napjaiban megnézzük, milyen állapotban van, hiszen támadásban és védekezésben is nagy hasznára lehet a csapatnak, kockáztatni azonban semmit nem szeretnénk, hiszen a játékosok egészsége a legfontosabb. Sokan kérdeznek a hiányzókról, sérültekről, azonban most kizárólag azokra a játékosokra fókuszálunk, akik a jelenlegi keret tagjai. Sok csapatnál dolgoztam már, ez alapján biztosan állíthatom, erős a magyar keret, a rendelkezésünkre álló két hétben pedig igyekszünk megtalálni a legjobb megoldásokat annak érdekében, hogy minél jobb eredményt érjünk el. "

A válogatott november 25-én utazik Debrecenből Kolozsvárra, a Kárpát Kupa helyszínére, amelyen a vb-bronzérmes házigazdák, a román B-válogatott és a magyar csapat mellett eredetileg a vb-ezüstérmes, olimpiai 4. helyezett Hollandia is részt vett volna, ám utóbbi együttes nem sokkal a rajt előtt lemondta a szereplést, és B-csapatát nevezte a viadalra.

A romániai tornát követően a csapat november 30-án folytatja az Eb-felkészülést, majd december 4-én utazik Malmöbe, az Európa-bajnokság csoportkörének helyszínére.

Az Európa-bajnokság rajtjára legfeljebb 16 játékos nevezhető, a torna során három cserére van lehetőség.

A Kárpát Kupa programja:

November 26., szombat, elődöntők:
16:00 Magyarország-Hollandia B
19:00 Románia-Románia B

November 27., vasárnap:
16:00 3. helyért
19:00 döntő

Női Európa-bajnokság, Svédország, 2016. december 4-18.:

Csoportbeosztás:
A-csoport (Stockholm): Svédország, Szerbia, Spanyolország, Szlovénia
B-csoport (Kristianstad): Hollandia, Franciaország, Németország, Lengyelország
C-csoport (Malmö): Montenegró, Magyarország, Dánia, Csehország
D-csoport (Helsingborg): Norvégia, Oroszország, Románia, Horvátország

A csoportok első három-három helyezettje jut a középdöntőbe.

A magyar válogatott csoportmérkőzései:
December 5. 18:30: Magyarország-Csehország
December 7. 20:45: Dánia-Magyarország
December 9. 18:30: Montenegró-Magyarország

Forrás: MKSZ

További hírek