DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYU3Y1SO' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Görbicz ismét a jelöltek között! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Görbicz ismét a jelöltek között!

2013. december 22. 14:57 © handball.hu

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség elnöke, Hasszan Musztafa a vb záró sajtótájékoztatóján kihirdette a Grundfos IHF 2013-as év kézilabdázója cím jelöltjeit, amelyek között ott van Görbicz Anita is.

Görbicz ismét a jelöltek között!
Sőt, magyar szempontból egyáltalán nem elhanyagolható az a tény, hogy a jelöltek között négy olyan játékos van, akik a Győri Audi ETO KC-t erősítik, egy pedig a nyáron távozott a magyar bajnoktól.

Az IHF jelöltjei:

Görbicz Anita (Magyarország)
Katrine Lunde (Norvégia)
Heidi Løke (Norvégia)
Katarina Bulatović (Montenegró)
Andrea Lekić (Szerbia)

A jelölteket az IHF szakértői állították, most pedig a szurkolókon és a sajtón a sor, hogy 2014. január 17-ig szavazzanak a legjobbra.

A címet 2014. január 26-án, a férfi Európa-bajnokság záró napján Herningben adja át az IHF elnöke, Hasszan Musztafa és a Grundfos képviselője, Kim Klastrup.

A szavazás részleteit ezen az oldalon találhatjátok.

© handball.hu

További hírek