DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYFSbDGM' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nem került negyeddöntőbe az Előre | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nem került negyeddöntőbe az Előre

2012. február 5. 15:20 © handball.hu

Szinte végig a tavalyi KEK-döntős, spanyol Mar Alicante vezetett az EHF-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, a végére pedig elfáradt az Előre NKSE, így a békéscsabaiak nem jutottak a legjobb nyolc közé.

Nem került negyeddöntőbe az Előre
EHF-kupa, nyolcaddöntő, visszavágó
Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE
19 (11)
CB Mar Alicante
25 (12)
Békéscsaba, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Anatolij Novikov, Ruszlan Perepilitszi (ukránok)
Tošković
Ljubas
Hajduch
Kelemen
Szögi
Gávai
Kamper
5
2
2
2
5(3)
2
1
Amorós
Ortuño I.
Gracia
Tobiasen
Barrios
Popović
7
6(1)
2
7
2(1)
1
Hétméteresek: 3/3 Hétméteresek: 4/2
Kiállítások: 12 perc Kiállítások: 12 perc
Piros lap: Popović (3x2 perc)
A negyeddöntőbe jutott: a CB Mar Alicante 47-44-es összesítéssel.

Az első félidőben először a spanyolok kerültek előnybe. Az Előre NKSE nem tudott védekezni Amorós ellen, aki tíz perc alatt öt gólt szerzett. Hajduch és Kelemen segítségével azonban kiegyenlített a Békéscsaba, és Szögi már a vezetést is megszerezte a 16. percben (8-7). A vezetés után azonban nem sikerült növelni az előnyt, ahogyan szombaton, így az első félidő második részében a két csapat fej-fej mellett haladt.

Kellett ehhez Futaki egyre több védése, a békéscsabaiak egy-egy szép villanása, de néhány hibája is. A mérkőzés feléhez közeledve Sipeki jött Futaki helyett egy büntetőre, amelyet sikeresen védett, sőt, a kipattanóból sem volt sikeres Popović. Az utolsó másodpercekben azonban Barrios lőtte be a hétméterest, így lett 11-12 az eredmény 30 perc után.

A második félidő gólszegényen indult, s tíz perc alatt két-két gól esett mindkét oldalon. Azonban az Alicante mászott ki korábban a gödörből, s hamar ledolgozták az első mérkőzésen felhalmozott hátrányukat (43. perc: 13-16). Isabel Ortuñóról három kiállítást szedett össze az Előre, de a három pályán maradó okosan úszta meg az emberhátrányt (48. perc: 15-18).

A vendégek ekkor sorozatban három gólt lőttek egymás után (15-21), és a békéscsabai továbbjutás elúszni látszott. A hazaiak viszont nem tudtak újítani, és a tavalyi KEK-döntős Mar Alicante összesítésben három góllal jutott tovább. Végeredmény: 19-25.



További mérkőzések:

EHF-kupa
Team EsbjergTeam Tvis Holstebro 28-27 (15-18)
Maliye Milli Piyango – Váci NKSE 35-28 (14-15)
HK Lada TogliattiBera Bera BM 28-22 (14-13)
Mios Biganos Bassin D'Arcachon HB – HBC Nîmes 27-27 (12-15)
KIF Vejen – Frankfurter HC 30-30 (15-16)


Fordítottak a törökök, nyert a Békéscsaba
Bemutatkozik a Mar Alicante
Kovács: A közönség sokat segít!

© handball.hu

További hírek