DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY6LUXHP' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Sem Németh, sem pedig Elek nem búsul | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Sem Németh, sem pedig Elek nem búsul

2011. február 15. 12:35 © handball.hu

Sem a Fradival a Toulon elleni KEK-negyeddöntőre készülő Elek Gábor, sem pedig a Váccal a Holstebro elleni EHF-kupa-negyeddöntő előtt álló Németh András nem panaszkodik a sorsolásra.

Sem Németh, sem pedig Elek nem búsul
A francia bajnokság harmadik helyén álló Toulon/St Cyr Var HB keretében három francia válogatott is szerepel Siraba Dembelé, Audrey Deroin és Marie-Paule Gnabouyou személyében, rajtuk kívül a svéd nemzeti csapatot erősíti Tina Flognman és Islas Helgesson.

Az FTC vezetőedzője, Elek Gábor így vélekedett a KEK-negyeddöntő sorsolásról: "Látjuk, hogy a Toulon BL-résztvevő csapat, a Larviktól és a Valceától néggyel kapott ki, a Randerst pedig egy góllal verte. Jó csapattal kerültünk össze, nem állunk könnyű feladat előtt. Idegenben kezdünk, ez jó lehet számunkra. Nagyon szeretnénk tovább menetelni a KEK-ben, de nem fogjuk fel tragédiaként azt sem, ha ez nem sikerül. Kaphattunk volna rosszabb ellenfelet is a Metz, a Zvezda, vagy a Rosztov személyében is, de könnyebbet is. Nem vagyok elégedetlen a sorsolással, és főleg azzal a tendenciával, amit mostanában mutatunk. Éppen szervezem a videók begyűjtését a franciákról, és tervezzük az utazást is. Felvettük velük már a kapcsolatot is, hogy megbeszéljük, mikor szeretnének játszani, legutóbb például vasárnap léptek pályára. Ha olyan hittel és lelkesedéssel megyünk nekik, mint a Viborgnak, akkor jó párharcot láthatunk!



A dán bajnokság hatodik helyén álló Team Tvis Holstebro névsorában négy olyan játékos is helyet kapott, akik már szerepeltek a dán felnőtt válogatottban, név szerint Sandra Toft, Kristina Kristiansen, Anne-Kathrine Østergaard és Ann Grete Nørgaard. Ezen kívül Jenny Gustavson a svéd nemzeti csapatot erősíti, Nycke Groot Hollandiát, míg Rut Jónsdóttir az izlandiakat.

Németh András, a Vác trénere így kommentálta az EHF-kupa negyeddöntőjének sorsolását: "A spanyol Saguntot és az orosz Ladát mindenképpen szerettük volna elkerülni, végül aztán a sors fintoraként összesorsolták őket. Mivel a dánok nem a mi águnkon szerepeltek az Európa-bajnokságon, ezért elég keveset láttam őket. A Holstebro egy új csapat, akik nem rég szerepelnek az élvonalban, tehát valószínűleg a válogatott játékosaik sem tőlük kerültek be a nemzeti együttesbe. Se lebecsülni, se túlértékelni nem kell őket. Az, hogy idegenben kezdünk, feltétlenül szerencsés, bár a Fradival volt egy olyan időszakunk, amikor fordítva szerettük, mert valamiért akkor ment jobban a szekér, ha idegenben zártuk a párharcokat. "

Kedvező sorsolást kaptak a magyarok

© handball.hu

További hírek