DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY5wmZhm' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Hárman maradtak a Hunniában | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Hárman maradtak a Hunniában

2009. október 27. 17:47 © handball.hu

Selenka Szilvián, Lázár Szilvián és Kószó Andreán kívül minden játékos, valamint a vezetőedző, Varga Márta is távozott a Hunnia KSK együttesétől.

Hárman maradtak a Hunniában
A klubot ért támadások után több szponzor is elpártolt az együttestől, így a fizetések már jó ideje elmaradtak a Hunniánál. A szakosztály vezetősége kedd délután tartott megbeszélést a csapat tagjaival, akik (három fő kivételével) úgy döntöttek, nem hajlandóak elfogadni a klub által nyújtott új konstrukciót, azaz a félprofi szerződést.

"A szerdai bajnokival kapcsolatban úgy tűnik, hogy mivel az ifjúsági és a serdülő csapat továbbra is probléma nélkül működik, a három nálunk maradt felnőtt játékossal leutazunk Békéscsabára. Amúgy sem sok eséllyel pályáztunk volna akár egy pontra is Mátéfi Eszteréknél" - fogalmazott Miltényi Zoltán, a Hunnia ügyvezetője a handball.hu érdeklődésére.

handball.hu: Hogyan tovább a békéscsabai meccs után?
Miltényi Zoltán: Célunk, hogy a csapatot tovább működtessük. Nem tudok neheztelni a lányokra, hiszen nagyon nehéz helyzetbe kerültek. Maximális köszönettel tartozom nekik, mert minden meccsen teljes szívvel odatették magukat, küzdöttek, jó példa erre a Debrecen elleni bajnoki, ahol a rossz körülmények ellenére is mindenki vállalta a játékot.

handball.hu: Minek köszönhetően távoztak a támogatóitok?
Miltényi: Azzal vádoltak, hogy politikát viszünk a sportba, ám ez éppen fordítva volt. A Népszabadságban megjelent vádaskodó cikk után minden fórumon elmondtuk, hogy ez nem így van, ami sokak számára talán magyarázkodásnak tűnt.

handball.hu: A szponzori szerződéseket elméletileg nem bonthatják fel szezon közben, vagy mégis?
Miltényi: Valóban nem, meg is fogjuk tenni a jogi lépéseket, hogy ezek a pénzek beérkezzenek, bár a polgári peres eljárás három-öt évet vesz igénybe, addig fenntartani egy csapatot pedig nehéz ebben a formában. Nem szeretnénk veszni hagyni a klubot, mert nem akarjuk, hogy az eddig befektetett idő, energia és pénz kárba vesszen. A megkezdett úton szeretnénk járni, vissza szeretnénk nyerni a játékosok bizalmát, törleszteni az elmaradt tartozásokat. Megadjuk a lehetőséget magunknak, illetve az esetleges jövőbeli támogatóinknak, hogy megtarthassuk a becsületünket.

A www.sonline.hu információja szerint Barna Éva, a Hunnia kiválósága már meg is találta új klubját a Siófok KC személyében. A 27 éves irányító-átlövő a szerdai, Alcoa FKC elleni bajnokin már pályára is lép új csapata színeiben.

Veszélybe került a Hunnia KSK
Zöld út a Hunniának
Hunnia: Van kiút?
Hunnia: Jönnek, vagy nem jönnek?
Megalakult a Hunnia KSK

© handball.hu

További hírek