DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYrusGLH' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kedvező csoportba került a női válogatott | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kedvező csoportba került a női válogatott

2004. március 27. 12:09 © handball.hu

Kifejezetten szerencsés sorsolást kapott a magyar női válogatott az athéni olimpia szombati csoportbeosztásakor, miután elkerülte a világbajnok francia, az olimpiai bajnok dán és az egyik ázsiai legjobb, Korea válogatottját. A Mocsai-csapat Brazília, Kína, Ukrajna és Görögország együttesével került egy csoportba.

Kedvező csoportba került a női válogatott
A csoportküzdelmeket figyelembe véve nagyon könnyű ágra kerül a magyar kézilabda-válogatott, amelynek viszont így az egyenes kieséses szakaszban borzalmasan nehéz dolga lesz az athéni olimpián.

A sydneyi ezüstérmes, világbajnoki ezüstérmes együttes ellenfelei közül talán csak az Ázsia-bajnok (de a vb-n mindössze 19. helyet elérő) Kína, illetve a vb-4. ukrán válogatott okozhat komolyabb fejtörést, Dél-Amerika legjobbja, Brazília, illetve a házigazda görögök ellen kötelező a nagyobb különbségű győzelem.

A másik csoport erősségéről mindent elmond, hogy a világbajnok, Eb-3. Franciaország mellett a címvédő Dánia, a vb-bronzérmes Korea., illetve a kvalifikációs csatában a norvégokat búcsúztató, vb-5. Spanyolország, s Angola a tagja. A csoportból az első négy jut tovább, onnan egyenes kieséses rendszerben folytatódnak majd a küzdelmek.

a csoportok beosztása:
A csoport: Magyarország, Brazília, Kína, Ukrajna, Görögország
B csoport: Franciaország, Koreai Köztársaság, Spanyolország, Dánia, Angola

A csoportokból a legjobb négy jut tovább a negyeddöntőbe, ahol a további menetrend: A1-B4, A2-B3, A3-B2, A4-B1.

handball.hu

További hírek