Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

VII. handball.hu közönségtalálkozó

2012. december 23. 17:41

A 2013-as esztendő kezdetén ismét találkozunk Kedves Olvasóinkkal, hogy kötetlen beszélgetés keretében összegezzük az elmúlt év történéseit. Figyelem, ezúttal új helyszínen várunk Titeket!

Johansen visszavonul

2012. szeptember 28. 9:37

A kétszeres olimpiai bajnok norvég válogatott Kari Mette Johansen bejelentette, hogy többé nem ölti magára a nemzeti mezt. Klubcsapatában, a Larvikban azonban továbbra is számíthatnak rá társai.

Új kapitányt keresnek a svédek

2012. augusztus 28. 8:03

A Svéd Kézilabda Szövetség három hónappal a szerbiai Európa-bajnokság előtt bejelentette, hogy új szövetségi kapitányt keres a válogatott élére.

A királynő búcsúzik

2012. augusztus 13. 12:28

Amikor szombaton lefújták a londoni olimpia női kézilabda versenyének döntőjét, a figyelem elsősorban Norvégia újabb sikere felé irányult, de ebben a pillanatban lezárult a korszak egyik (ha nem A) legnagyobb játékosának, Bojana Popovićnak páratlanul sikeres pályafutása is.

Norvégia megvédte címét

2012. augusztus 11. 18:45

Elérkezett az olimpiai kézilabdatorna utolsó női játéknapja. A Dél-Korea - Spanyolország bronzcsata kétszeri hosszabbítás után az utóbbi csapat sikerével zárult. A fináléban a címvédő norvégok ellenfele Montenegró volt.

Montenegró az olimpiai döntőben!

2012. augusztus 9. 18:13

Az ötkarikás játékok utolsó előtti, női kézilabdát érintő játéknapján egymás után került megrendezésre a két elődöntő mérkőzés. Az elsőn a címvédő Norvégia a papírforma szerint Dél-Koreát simán verte. A másodikon Spanyolországot Montenegró győzte le, és ezzel olimpiai fináléban!

Fordított, majd négy közé jutott Norvégia

2012. augusztus 7. 10:32

Elérkeztünk az olimpiai nőikézilabda-torna negyeddöntőihez. A legjobb négy közé hatalmas csatában jutott Norvégia, míg a spanyolok a horvátokon keresztül jutottak az elődöntőbe. Dél-Korea az oroszokat verte meg nagy csatában, míg a franciák Montenegróval szemben buktak el.

Behúzták a brazilok az A-csoportot

2012. augusztus 5. 12:58

Zárultak az olimpia A-csoportjának küzdelmei is. Az 5. fordulóban Brazília Angolával, Montenegró Oroszországgal, Horvátország pedig Nagy-Britanniával találkozott.

Nyeretlenül utaznak haza a svédek

2012. augusztus 5. 11:04

A B-csoportban a már kieső Svédország Dél-Koreától is kikapott. A második meccsen a spanyolok öt góllal nyertek a címvédő norvégok ellen. A csoport záró találkozóján a dánokon gyalogoltak át a franciák.

Kiestek a svédek és a dánok is

2012. augusztus 3. 12:10

A Dél-Korea - Franciaország találkozóval indult az olimpiai kézitorna B - csoportjának 4. fordulója. Este először a spanyolok és a svédek néztek farkasszemet egymással, az utolsó meccsen pedig a dánok és a norvégok küzdöttek az életükért.

Angola és Nagy-Britannia búcsúzik majd

2012. augusztus 3. 10:27

A negyedik fordulójához érkeztek az A-csoport küzdelmei, amelyben először az angolaiak szerezték meg első pontjaikat a britek ellen, délután a horvátok verték Montenegrót, az oroszok pedig a brazilokat.

Meglepték a horvátok az oroszokat

2012. augusztus 1. 12:08

A Montenegró-Angola mérkőzéssel kezdődött a 3. forduló a B-csoportban. Délután a britek kikaptak a braziloktól, késő este pedig szenzációs győzelmet arattak a horvátok az oroszok felett.
[1] 2 3 4 5 » »»