DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY7Uise3' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Fradi hibátlan maradt | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Fradi hibátlan maradt

2018. március 17. 12:48 © handball.hu

A K&H női kézilabda ligában 19. fordulójából előrehozott mérkőzésen az FTC a Siófokot fogadta, és újabb két pontot szerzett.

A Fradi hibátlan maradt
K&H női kézilabda liga, 19. forduló
FTC-Rail Cargo Hungaria
27 (16)
Siófok KC
24 (11)
Budapest, Elek Gyula Aréna
Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs
Pena
Kovacsics
Háfra
Snelder
Faluvégi
Szucsánszki
Márton
Jovanović
van der Heijden
Hornyák D.
7(7)
3
1
3
3
2
3
3
1
1
Nze Minko
Maibom
Ježić
Such
Elghaoui
Aoustin
Ferenczy F.
Böhme
7
2(1)
5
2
2
3(1)
1
2
Hétméteresek: 7/7 Hétméteresek: 4/2
Kiállítások: 4 perc Kiállítások: 10 perc
Piros lap: Snelder (59. p.)
A Ferencváros újabb két pontot szerzett a tabella ötödik helyén álló Siófok ellen, hazai pályán, és ezzel továbbra is száz százalékos a K&H női kézilabda ligában.

A mérkőzés első negyed órájában többnyire a Siófok volt előnyben, majd 5-7-nél időt kért Elek Gábor és csapata ekkor megfordította az eredményt. A félidő végére már öt góllal lőtt többet az FTC (16-11).

A folytatásban próbált közelebb kerülni a vendég csapat, ám kétszer is plusz háromnál eszméltek a zöld-fehérek, és növelték előnyüket. Az 51. percben, 26-19-nél megtorpantak a hazaiak, és a két francia, Aoustin valamint Nze Minko feljebb tornászta csapatát. A meccset plusz háromnál fújta le a játékvezető páros, a két pont így a Ferencvárosé (27-24).

© handball.hu

További hírek