DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYeQvUZJ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bronzmeccs: visszavágtak a svédek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bronzmeccs: visszavágtak a svédek

2014. december 21. 15:27 © handball.hu

Az Európa-bajnokság bronzmérkőzését Svédország és Montenegró vívta. A két csapat legutóbb szerdán, a középdöntőben találkozott, akkor utóbbi nyert egyetlen találattal. Ismétlés helyett ezúttal visszavágás következett.

Bronzmeccs: visszavágtak a svédek
XI. nőikézilabda-Eb, bronzmérkőzés
Svédország
25 (11)
Montenegró
23 (12)
Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 5500 néző
Játékvezetők: Kjersti Arntsen, Guro Røen (norvégok)
Fogelström
Torstenson
Gulldén
Helleberg
Hagman
Jacobsen S.
Odén
Alm
Johansson
1
1
7(3)
1
2
1
6
4
2
Pavićević B.
Radičević
Jovanović
Lazović S.
Bulatović K.
Mehmedović
Raičević
1
4
4
1
8(3)
2
3(1)
Hétméteresek: 3/3 Hétméteresek: 5/4
Kiállítások: 2 perc Kiállítások: 10 perc
Piros lap: Torstenson

Az egymeccses eltiltásból visszatért Lazovic-csal soraiban kezdte meg a bronzcsatát Montenegró, nem is rosszul (9. perc: 3-5). Torstenson és Jacobsen góljaival egyenlítettek a svédek, és emberelőnybe is kerültek, ám Torstenson ekkor egy buta hibát követett el, ami miatt azonnali piros lappal kellett elhagynia a pályát (12. perc: 5-5). Alig hogy kiegészültek, ismét mínusz egy embert könyvelhettek két percre, így pedig nehéz volt tartani magukat (16. perc: 5-8). A kiállításoknak nagy szerep jutott a mérkőzés alakulásában: amint Bulatovic-ék lettek kevesebben, rögtön csökkent is a fór (18. perc: 7-8). Oden húzta magával előre társait (24. perc: 10-10), és a folytatásban a vezetést is megszerezhették volna, de a sorra kimaradt helyzetek megbosszulták magukat. Félidőben: 11-12.

Gulldénnel az élen egy felpezsdültebb svéd csapat jött vissza a pihenőről, ami rendesen meg is lepte az ellenfelet (35. perc: 16-13). A rutinos montenegróiaknak bejött a kapuscsere és a ritmusváltás is, Bulatovic-csal az élen visszahozták magukat a játékba (44. perc: 18-18, 47. perc: 20-20). 23-22-nél, az 54. percben időt kért Dragan Adzic, de ettől nem lettek nyugodtabbak a játékosai, sőt. Bundsen ziccereket fogott, Oden gólt szerzett. Katarina Bulatovic törte meg a hosszabb gólcsendjüket, majd alig két perccel a vége előtt már az egyenlítésért támadtak. A helyzet kimaradt, Johanson pedig a túloldalon betalált. Fél perccel a lefújás előtt hetest harcoltak ki a balkániak, Bulatovic lövését azonban Bundsen hárította. Végeredmény: 25-23.

A mérkőzés legjobbjai: Sonja Barjaktarovic és Ida Odén








© handball.hu

További hírek