DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYYtEN6k' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Izgalmak az alapszakasz végén is | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Izgalmak az alapszakasz végén is

2014. március 8. 6:24

Komoly tétje van a bajnoki alapszakasz utolsó fordulójának is: az ÉRD és az Újváros egymás között dönti el a harmadik hely sorsát, a Békéscsaba Vácon juthat a rájátszás középső házába. A Veszprém és a BSE már nem változtathat jelenlegi helyén.

Izgalmak az alapszakasz végén is
NB I., alapszakasz, 22. forduló

ÉRD - Dunaújvárosi Kohász KA
18.00, Érd, Városi Sportcsarnok

Az alapszakasz utolsó mérkőzését játssza szombaton este hat órától a DKKA csapata, mely az Érd otthonában fejezi be a bajnokság első szakaszának küzdelmeit. A mérkőzés tétje ráadásul igen nagy, hiszen abban az esetben, ha a vendégek pontot szereznek, úgy ők végeznek a harmadik helyen, míg egy esetleges érdi siker azt jelentené, hogy hétvégi vetélytársa szerzi meg az alapszakasz bronzérmét. A hazai pálya előnye mindenképpen az igen erős érdi csapatot segítheti a rangadón, s az is az ő malmára hajthatja a vizet, hogy a két gárda "őszi" mérkőzésén 34-27-es győzelmet aratott a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Mátéfi Eszter vezetőedző azonban bízik csapatában, s mint azt elárulta, mindent el fognak követni azért, hogy pontosan távozzanak az Érd otthonából:

"Hétvégén az alapszakasz harmadik helye lesz a tét az érdi összecsapáson, mely igen nehéznek ígérkezik számunkra, mert ellenfelünk erős csapatot alkot, több volt, és jelenlegi válogatott kerettaggal. Az ősszel ráadásul hazai környezetben is le tudtak minket győzni, s nyilvánvaló, hogy most is a siker, valamint az előzés reményében várják a szombati találkozót. Ez persze nem jelenti azt, hogy mi feladnánk a meccset, sőt, mindent el fogunk követni azért, hogy pontot, pontokat szerezzünk idegenben.

A találkozó esélyese ezzel együtt az érdi csapat, de mi mindenfajta teher nélkül játszhatunk, hiszen bármi is lesz a meccs eredménye, az idei bajnoki teljesítményünk már így is csodásnak mondható. Az biztos, hogy tudásunk legjavára lesz szükség ahhoz, hogy megtartsuk a harmadik helyünket az alapszakasz utolsó fordulója után is, de a csapat tagjai nagyon motiváltan várják a szombati összecsapást, melyen Berta Nikoletten és Sánta Dórán kívül minden játékosra számíthatok".

Forrás: www.kohaszkezi.hu



Ipress Center-Vác - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE
18.00, Vác, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Bacs József, Bán Tamás

A női kézilabda NB I. alapszakaszának záró fordulójában szombaton 18 órakor a kilencedik helyen álló Békéscsabai Előre NKSE a Vác otthonában lép pályára. Hét közben a Debrecen meglepetésre nyert a Fehérvár KC otthonában, így egy ponttal megelőzte a lila-fehéreket a középmezőnybe jutásért vívott küzdelemben.

Bakó Botond vezetőedző: "Jelentős tétje van a mérkőzésnek mindkét csapat számára, hiszen ha a hazaiak nyernek, ötödikek lehetnek, míg ha mi nyerünk, a hetedik-nyolcadik helyen végezhetünk. Nagy csata várható, a lányok átérzik a mérkőzés fontosságát, és nem bánkódnánk, ha utolsó másodperces góllal egyenlítenénk, hiszen számunkra az is a nyolcadik helyet jelentené".

Forrás: www.elorenkse.hu



Veszprém Barabás Duna Takarék KC - MTK-Budapest SE
18.00, Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

© handball.hu

További hírek