DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYzz0IOv' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "A saját szintünk alatt játszottunk" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"A saját szintünk alatt játszottunk"

2014. február 6. 15:35

Az ETO trénere és irányítója, Ambros Martín és Görbicz Anita nyilatkozott az elmúlt hétvégéről, és az előttük álló pénteki, Larvik elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésről.

"A saját szintünk alatt játszottunk"
Ambros Martín pozitívan nyilatkozott a múlt szombati mérkőzésről: „Én úgy értelmezem, hogy ezen a meccsen szereztünk egy pontot. Elégedett vagyok a csapattal, mert bár messze a saját szintünk alatt játszottunk, és nem ki hoztuk magunkból ami bennünk van, mégis otthon tartottunk egy pontot. Természetesen keményen dolgozunk a hibák kijavításán, főleg a technikai hibákat tudtuk volna elkerülni. Ez adódhatott az idegességből is, hiszen az első idei BL-meccset játszottuk az új otthonunkban, de nem aggódom a folytatás tekintetében. A tavalyi évünk fantasztikusan sikeredett, de idén ez már semmit nem számít. A verseny minden évben újrakezdődik, változnak az ellenfelek, minden meccs más és más, és nekünk mindig csak a következőre szabad koncentrálnunk.”

Görbicz Anita is a következő ellenfélre figyel már: „A Larvikra mindig mindenhol nagyon oda kell figyelni. Igaz, hogy kikapott a Ljubljanától a múlt hét végén, de ez az a csapat, amely az utolsó pillanatig harcol. A játékstílusuk évek óta hasonló, tudjuk, mire kell odafigyelnünk szombaton, és igyekszünk majd megakadályozni, hogy a saját játékukat játsszák, ahogy azt a Ljubljana is tette.”

Forrás: Győri Audi ETO KC



Bajnokok Ligája, 2. középdöntő-csoport, 2. forduló

Larvik HK - Győri Audi ETO KC
2014. február 7. (péntek), 20.00, Larvik, Arena Larvik
Játékvezetők: Aleksandar Pandzic, Ivan Mosorinski (szerbek)
ÉLŐben: DIGISport1

Bajnokok Ligája, az 1. középdöntő-csoport állása
1.RK Krim Mercator RK Krim Mercator110024-1862 pont
2.Győri Audi ETO KC Győri Audi ETO KC101023-2301 pont
2.ŽRK Budućnost ŽRK Budućnost101023-2301 pont
4.Larvik HK Larvik HK100118-24-60 pont

A csoport másik mérkőzése:

ŽRK Budućnost - RK Krim Mercator
2014. február 9. (vasárnap), 19.00, Podgorica, Moraca Sportcsarnok
Játékvezetők: Dalibor Jurinovic, arko Mrvica (horvátok)
ÉLŐben: www.ehftv.com

További hírek