DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYmv5dp1' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Rangadók sora szombaton | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Rangadók sora szombaton

2014. január 18. 7:42

A tabella második és harmadik helyezettjének visszavágójával indul a szombat, majd Vácon az Érd, Győrben a Békéscsaba, Siófokon a Veszprém, Fehérváron pedig a BSE lép pályára.

Rangadók sora szombaton
NB I., alapszakasz, 15. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - Dunaújvárosi Kohász KA
16.00, Budapest, Elek Gyula Aréna
Játékvezetők: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor
ÉLŐben: SportKlub
ÉLŐ szöveges közvetítés: www.onlajnok.com

Rendkívül nehéz feladat vár a bajnokságban eddig kitűnően szereplő Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére, mely szombaton délután négy órától a Ferencváros otthonában lép pályára. Az ország második legerősebb csapata ellen nem a vendégek az esélyesek, és már az esetleges pontszerzés is hatalmas bravúrnak számítana a Kohász kézilabdázói számára. A szombati ellenfél jelenleg a második helyen áll a bajnoki tabellán úgy, hogy a szezonban eddig két vereséget szenvedett el: az elmúlt fordulóban a győriek, míg az ősszel a Kohász kézilabdázói tudták csak legyőzni Elek Gábor csapatát.

A Ferencváros irányítója, Szucsánszki Zita így vélekedett a találkozóról: "Mindenképpen nyerni akarunk, és nem is akárhogyan. Bár bennünk van még a Dunaújvárosban elszenvedett őszi vereségünk, valamint a szerdai győri mérkőzés is, de mi ilyen szituációkban általában feltámadunk. Nehéz meccsre számítok, de itthon játszunk, tehát mindenképpen győznünk kell. Megpróbálunk sokkal lendületesebben, dinamikusabban játszani. A remek közönségünket szinte már említeni sem kell, de azt gondolom, ha annyian lesznek, mint a Békéscsaba ellen, akkor biztosan jó meccset tudunk majd játszani a jelenlegi bajnoki harmadik helyezett ellen".

"Nem vagyunk még csúcsformában. A Győr elleni mérkőzésen nagyon sok dolog volt, ami nem tetszett. Bár voltak olyanok is, amik tetszettek. Ezen feltétlenül igyekszünk javítani. Egyértelműen a győzelem a célunk szombaton. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Dunaújváros jó csapat, a tabellán elfoglalt helye is ezt mutatja. Évről-évre fejlődnek. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de számunkra csak a győzelem lehet elfogadható. A jó mérkőzéssel adósak vagyunk. A nézőink pedig hazai pályán mindenképp szép kézilabdát szeretnének látni, ami teljesen természetes. Bízom benne, hogy ez sikerül is, de elsődleges célunk a két pont megszerzése" - fogalmazott Elek Gábor, a zöld-fehérek edzője.

Forrás: www.fradi.hu, www.kohaszkezi.hu



Győri Audi ETO KC - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE
18.00, Győr, Egyetemi Csarnok
Játékvezetők: Bóna Szabolcs, Miskei Balázs
ÉLŐ szöveges közvetítés: www.onlajnok.com

A győriek hét közben magabiztosan, 29-21-re nyertek a rangadón a Ferencváros ellen, ezzel visszavágtak az őszi vereségért. A műtéten átesett győri balszélső, Szepesi Ivett kihagyja a tavaszi idényt, így a csabaiak ellen sem szerepelhet.

Bakó Botond, a lila-fehérek vezetőedzője a következőket mondta a találkozóval kapcsolatban: "Mi a következő, Siófok elleni bajnoki mérkőzésre készülünk már a szombati megmérettetéssel, amelynek egyértelmű esélyese a hazai és külföldi válogatottak egész sorát felvonultató győri csapat. Nekünk a saját játékunkat kell ezúttal is bemutatnunk, mind védekezésben, mind támadásban nagyon koncentráltan kell pályára lépnünk. Csáki Viktória megbetegedett a héten, így rá nem számíthatok szombaton, de a keret többi tagja a csapat rendelkezésére áll".

Forrás: www.elorenkse.hu



Siófok KC-Galerius Fürdő - Veszprém Barabás Duna Takarék KC
18.00, Siófok, Beszédes József Általános Iskola
Játékvezetők: Tomecskó-Hunyadi Tamás, Unyatinszki Tamás
ÉLŐben: www.siofokkc.hu
ÉLŐ szöveges közvetítés: www.onlajnok.com

"Tudjuk, milyen fontos mérkőzés vár ránk, és a héten jól felkészültünk soros ellenfelünkből. Abban bízom, hogy olyan lelkiállapotban mennek fel a pályára a lányok, mint a legutóbbi hazai találkozónkon, a Fehérvár ellen, és ha az elejétől a végéig megfelelően összpontosítunk, nem maradhat el a siker. Remélem, legalább annyian szurkolnak majd nekünk, mint december végén, mi pedig szeretnénk a Veszprém elleni meccsen is kiszolgálni a közönségünket. A legutóbbi két bajnoki mérkőzésünket idegenben vívtuk meg; Érden sokáig nagyszerűen helytálltunk, Győrben viszont nem tudtunk meglepetést okozni. Végre újra hazai pályán küzdhetünk, és nagyon bízunk a sikerben. A csapatban mindenki játékra kész, és már nagyon várja a kezdést" – mondta a Siófok KC-Galerius Fürdő vezetőedzője, Golovin Vlagyimir.

Forrás: www.siofokkc.hu



Fehérvár KC - MTK-Budapest SE
18.00, Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok
Játékvezetők: dr. Kozák Áron, Wenzel Tamás
ÉLŐ szöveges közvetítés: www.onlajnok.com

Szeptemberben a Fehérvár KC villámrajtot véve, a 10. percben 10-1-re vezetve korán eldöntötte az MTK-Budapest elleni, idegenbeli bajnokit. Szombaton a fővárosiak székesfehérvári vendégjátéka alkalmával az FKC célja az, hogy egy kevésbé sikeres rajton javítson, azaz a bajnokság második felének negyedik meccsén végre megszerezze az első győzelmét!

A Fehérvár játékosa, Horváth Bernadett így nyilatkozott: "Egész héten készültünk az MTK elleni meccsre, melyen agresszív védekezésre és fegyelmezett támadójátékra lesz szükségünk. Keményen, csapatként kell játszanunk! Az MTK kellemetlen ellenfél, nagyon jó a húzásos játéka, és jó játékosokból áll. Bár most sajnos tényleg rossz szériában vagyunk, mindenképpen azon vagyunk, hogy a következő mérkőzéseken ezen javítsunk. Ha mindent úgy csinálunk, ahogy megbeszéltünk, akkor szombaton nem lehet gond!

Forrás: www.fkc.hu



Ipress Center-Vác - ÉRD
18.00, Vác, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Herczeg Péter, Südi Péter
ÉLŐ szöveges közvetítés: www.onlajnok.com

További hírek