DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYW1CvBL' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Évnyitó sajtótájékoztató a Fradinál | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Évnyitó sajtótájékoztató a Fradinál

2013. augusztus 29. 10:37

Augusztus 29-én sajtótájékoztatót tartott az FTC Kézilabda Szakosztálya az Elek Gyula Arénában. Két szponzori bejelentés mellett már a három nap múlva induló magyar bajnokságról, és a szeptemberi Bajnokok Ligája kvalifikációs tornáról is szót ejtettek a szereplők.

Évnyitó sajtótájékoztató a Fradinál
A rendezvényen részt vett Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, aki a Nike Magyarországgal kötött szponzorációról számolt be a sajtó képviselőinek. A cég ugyanis a labdarúgó szakosztály mellett már a kézilabda hivatalos támogatója is lesz az elkövetkezendő tíz évben.

A Ferencváros felnőtt női kézilabda csapatának névadó támogatója, a Rail Cargo Hungaria Zrt. képviseletében jelen volt Vernes András, a vállalat kereskedelmi igazgatója, aki hangsúlyozta: "A Rail Cargo Hungaria Zrt. azt várja a csapattól az induló szezonban, hogy megismétli, és meghaladja eddigi kimagasló eredményeit. A Rail Cargo Hungaria Zrt. büszke arra, hogy névadó szponzorként támogathatja a Ferencváros női kézilabda csapatát, hiszen az kimagasló sportsikereket ért el. A Kupagyőztesek Európa Kupájának 2011-es és 2012-es elnyerését követően az elmúlt szezonban további bravúrokat hajtott végre. Mi végigszurkoltuk a lányok szereplését az elmúlt évadban a Bajnokok Ligája-sorozatban, amelyben a legjobb nyolc közé verekedték be magukat, és az eredményt nagyra értékeltük. Öröm volt számunkra, hogy az FTC-Rail Cargo Hungaria elhozta az ezüstérmeket a magyar bajnokságban és a Magyar Kupában is".

Kifejtette, hogy a piacvezető vasúti árufuvarozó társaság számára a csapat szereplése a hazai és nemzetközi kézilabda sportág élmezőnyében az elmúlt 3 év alatt a Rail Cargo Hungaria nevének több százezres médiamegjelenését hozta. A vállalat neve üzleti célcsoportjai számára összefonódott az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb magas színvonalú sportteljesítményt nyújtó magyar csapattal. Öröm számunkra látni, hogy támogatásunkkal a csapat stabil háttérrel készülhet az induló szezonra, és a játékosok kizárólag a sportra koncentrálhatnak. Meggyőződésünk, hogy az FTC-Rail Cargo Hungaria az új játékosok szerződtetésével további perspektivikus fejlődés előtt áll. Abban hiszünk, hogy a folyamatos támogatás gyümölcse a 2013/2014-es szezonban még inkább beérhet és a csapat eddigieknél is sikeresebb szereplése várható".

Jeney Zsolt Ákos, az FTC Kézilabda Szakosztály elnöke a felnőtt csapat és a szakosztály elé kitűzött közös célokról és lehetőségekről beszélt, továbbá köszönetet mondott az FTC-Rail Cargo Hungaria szerepléséhez ez évben is csatlakozott új és régi támogatóknak is.

A már három éve névadó Rail Cargo Hungaria mellett újabb arany fokozatú szponzori bejelentésre is sor került. Az Aegon Magyarország ugyanis 2013 őszétől támogatja az FTC női kézilabda csapat munkáját.

A támogatásra szüksége is lesz a csapatnak a következő egy hónapban, hiszen komoly feladatok és erőpróbák előtt áll Elek Gábor együttese.

"Valószínűleg edzői pályafutásom legnehezebb fél éve előtt állok, ahogyan a csapat is. Sok sikert hordozhat magában, de a kudarc veszélye is benne van. Ha bejutunk a legrangosabb nemzetközi kupa főtáblájára, aminek sikerülnie kell, egy jóval erősebb csoportba kerülünk a BL-ben, mint a tavalyi évben. Nehezek a feladatok, de a pillanatnyi Ferencváros is van annyira erős, hogy sikeres legyen. A nyolc közé nagyon szeretnénk bejutni. Nagyon komoly a feladat, de lépésről lépésre próbáljuk majd meg megoldani ezeket, és nem azon gondolkozni, mi lesz három mérkőzés múlva" – mondta az FTC vezetőedzője, Elek Gábor.

A játékosokat Szucsánszki Zita csapatkapitány, valamint Tomori Zsuzsanna, 2012-ben az év magyar női kézilabdázójának választott átlövő képviselte.

"Egyértelműen a legfontosabb meccseink a Zágráb, és várhatóan az Érd elleniek. Annál nincs is fontosabb. Hiába vernénk meg az első fordulóban a Győrt, ha utána a selejtezőben elbuknánk. Nehéz dolgunk lesz a selejtezőn is, hiszen az Érd is erősödött, de a hazai pálya mellettünk szól. Az ellenfelünk mellett pedig az, hogy nem nyomja a hátukat a tét. Rajtunk azonban komoly nyomás lesz, de azt gondolom, hogy a csapatunk már nehezebb körülmények között is tudott jól játszani, ennél nagyobb tét mellett. Nemcsak a vezetőség vagy az edző célkitűzése a továbbjutás, hanem saját magunktól is elvárjuk, hogy kiharcoljuk a főtáblára jutást hazai pályán" - mondta a sajtótájékoztató zárásaként a csapatkapitány.

Forrás: www.fradi.hu

További hírek