DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYzKAyGB' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Martín: Fő az óvatosság! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Martín: Fő az óvatosság!

2013. április 10. 12:16

Fő az óvatosság Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője szerint a román Oltchim Vâlcea elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.

Fotó: Kállai Márta martakallaiphotography.blogspot.hu
Fotó: Kállai Márta
martakallaiphotography.blogspot.hu
A csütörtöki, veszprémi meccs - idegenben 24-22-re nyert a Győr - előtt a spanyol szakember nem engedi, hogy a kétgólos előny tudatában a játékosai elkényelmesedjenek.

"Volt már rá példa, hogy az első meccsen otthon vereséget szenvedett csapat végül továbbjutott. A Vâlcea remek erőkből áll, és maximális erővel küzd majd ellenünk, és csak akkor van esélyünk, ha mi is így teszünk" - hangsúlyozta több alkalommal is Martín.

Az ETO az idegenbeli győzelemmel közel került ahhoz, hogy története során nyolcadik alkalommal döntős legyen európai kupában, ám az eddigi hét finálé (BL: 2009, 2012 - EHF Kupa: 1999, 2002, 2004, 2005, KEK: 2006) közül egyet sem tudott megnyerni.

A két csapat egymás elleni párharcát beárnyékolja az egyik román sportlap fényképsorozata, amelyben híres román sportolók Görbicz mezét tapossák, tépik. A megnyilvánulást sokan elítélték, a lap főszerkesztője hétfőn bocsánatot kért. A győri szurkolók ígérik, nem foglalkoznak az üggyel, és ők sportszerűen buzdítják majd kedvenceiket. A román együttest várhatón száz szurkoló kíséri el.

Forrás: MTI



Bajnokok Ligája, elődöntő, visszavágó:

Győri Audi ETO KC - CS Oltchim Rm. Vâlcea
2013. április 11. (csütörtök), 19.00, Veszprém, Veszprém Aréna
Játékvezetők: Nenad Nikolić, Dušan Stojković (szerbek)
ÉLŐben: DIGIsport1
ÉLŐben: TV Start

Az első mérkőzésen:

CS Oltchim Rm. Vâlcea - Győri Audi ETO KC 22-24 (10-14)
2013. április 6. (szombat), Bukarest, Sala Polivalenta
Játékvezetők: Lars Geipel, Marcus Helbig (németek)

"Mikor lehet meg, ha nem most?"
"Nem vert csapatként lépünk pályára"
Telt ház lesz a visszavágón
Görbicz: Tudjuk, hogy még nincs vége
Megdolgozott a kétgólos fórért a Győr
Görbicz: Sokkal jobb csapat vagyunk!
"Az ETO-Vâlcea meccs győzteséé a trófea"
Spiridon: Szívem a Győrért dobog
"A befektetett munkát most kell kiadni!"
Hornyák Dóra először BL-elődöntős
Bajnoki címmel hangolt az Oltchim

További hírek