DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYEjGC1W' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Szombaton folytatódik a hetedik forduló | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Szombaton folytatódik a hetedik forduló

2012. október 27. 9:37

Szombaton folytatódik a bajnokság hetedik fordulója, melynek keretében a Vác Érdre, míg a Veszprém Kiskunhalasra látogat. Jelen állás szerint a Siófok - Békéscsaba találkozó később kerül megrendezésre.

Szombaton folytatódik a hetedik forduló
NB I., alapszakasz, 7. forduló

ÉTV-Érdi VSE - Váci NKSE
18.00, Érd, Batthyány Ált. Isk.
Játékvezetők: Kékes Csaba, Kékes Pál
ÉLŐben: www.cunder.hu

Ötödször találkozik egymással a Vác és az Érd. Első évben a vendégek a felsőházban, míg a hazaiak az alsóházban végeztek, nyert is oda-vissza a Vác. Tavaly ősszel úgy tűnt, bravúrok sorát elérve, ismét a felsőházba kerülhetnek a váciak, ám a tavaszi tízgólos, felettük aratott érdi győzelem és menetelés azonban kiszorította őket a bajnoki elődöntőből. A párharc állása tehát 1-3 a házigazda szempontjából. A találkozó előtt így nyilatkoztak a vendéglátók.

Bognár Barbara: "Az eddigi legnehezebb meccsünk következik, ennek megfelelően készültünk egész héten. Hajtós, kemény meccs lesz az elejétől a végéig. A védekezésünkre helyezzük a hangsúlyt, ha jól tudjuk hatástalanítani az ellenfél játékát, akkor a kreatív támadóegységgel képesek lehetünk győzelemre".

Tóth Tímea: "A Vác nagyon jó csapat, lelkes társaság, nem lesz egyszerű dolgunk. Az idény egyik legfontosabb mérkőzése következik, mert mindkét csapat a négybe jutásért harcol. Azon dőlhet el, hogy a felkészült taktikát melyik csapat tudja jobban megvalósítani".

Szabó Edina vezetőedző: "Felkészülten és harcra készen várjuk a szombati találkozót. A játékosaink fizikailag és mentálisan is nagyon jó állapotban vannak. A hazai közönség nagy számú és odaadó támogatására maximálisan számítunk".

Forrás: www.handballerd.hu



Kiskunhalas NKSE - Veszprém Barabás Duna Takarék KC
18.00, Kiskunhalas, Vári Szabó István Sportcsarnok
Játékvezetők: B. Pech Katalin, Vágvölgyi Mária

Szombaton az újjáalakult Veszprém gárdája lép pályára Halason. A 'kis ETO"-nak is hívott csapatban a leggólerősebb játékosok, Tóth Eszter 36, Planéta Szimonetta 33, Palkó Fruzsina 21 illetve Schatzl Nadine 20 találatot szereztek hat mérkőzésen. Szinte minden poszton remekelnek a vendégek, ezért elég kemény meccs elé néz a KNKSE. A tabella harmadik helyén álló Veszprém eddig csak az FTC-től kapott ki.

A hazaiaknál a házi góllövőlista élén Takács Bernadett áll 33 találattal, őt követi a 31 gólos Barna Éva, majd Drávai Gyöngyi 19 és Szamoránsky Anikó 18 góllal. Ha az eddig kevés lehetőséget kapott, de a múlt heti meccsen bizonyító Sterbik Andrea és Tápai Andrea újból hasonló formában játszanak most is, akkor izgalmas mérkőzést láthatnak az érdeklődők.

Forrás: www.knkse.hu



NB I., alapszakasz, 7. forduló

Siófok KC-Galerius Fürdő - Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE
18.00, Siófok, Beszédes J. Ált. Isk.
Játékvezetők: Hargitai I. Gábor, Markó Gábor

EGÉSZSÉGÜGYI OKOK MIATT HALASZTÁSI KÉRELEMMEL ÉLT A BÉKÉSCSABA EGYÜTTESE, ÁM AZ MKSZ VERSENYBIZOTTSÁGA NEM ADOTT HELYT A KÉRELEMNEK.

Halasztási kérelemmel él a Békéscsaba
Debrecenben nyert a Fehérvár
Pontot vesztett az FTC Dunaújvárosban

© handball.hu

További hírek