DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYbO30dU' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Következhet a második felvonás | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Következhet a második felvonás

2012. május 16. 10:02

Szerda este a KEK-győztes Ferencváros a bajnokság címvédőjét, a Győri Audi ETO KC-t fogadja a FŐTÁV-FTC Arénában, hogy lejátsszák a bajnoki döntő második felvonását.

Következhet a második felvonás
NB I., rájátszás, felsőház, döntő, 2. mérkőzés

FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC
18.15 Budapest, Népliget, FŐTÁV-FTC Aréna
Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs
ÉLŐben: SportKlub

A döntő első mérkőzésén végül négy góllal kikaptak Szucsánszkiék, de ötven percen keresztül nagyon ötletes, szép játékkal rukkoltak elő. Nagy kérdés, mennyi tartalék maradt a csapatban fizikailag és mentálisan. A sztárokkal tűzdelt Viborg elleni győzelem valószínűleg sokat kivett a Fradiból, de a KEK-trófea megszerzése plusz erőt adhat Tomoriéknak az utolsó csatákra.

Régóta várja már a népligeti publikum, egész pontosan 2009. február 1-je óta, hogy a Győr veretlenségi sorozatának véget vessen, ami elképzelhető, hogy most sikerül. A Győrrel eddig 1960 és 2012 között 71 mérkőzést játszott a Ferencváros, és legutóbb a Rába partján billent át az ETO javára a mérleg, tehát ma kiegyenlíthetnek a hazaiak.

Forrás: www.fradi.hu

További hírek