DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYMiGhU8' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Manea: csak mi vagyunk a felelősek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Manea: csak mi vagyunk a felelősek

2012. április 8. 7:48 © handball.hu

Az Oltchim csapata a román DigiSportnak nyilatkozott rögtön az elvesztett BL-elődöntő visszavágót követően. Gratuláltak az ETO-nak, de érthetően csalódottak voltak a román lányok, valamint a vezetőedzőjük, Radu Voina is.

Manea: csak mi vagyunk a felelősek
Oana Manea, az Oltchim beállósa és csapatkapitánya szomorúan nyilatkozott a meccs után:

"Nagyon szerettünk volna továbbjutni. Óriási nyomás volt rajtunk, és emiatt sokkal többet hibáztunk. Nem hibáztathatjuk a játékvezetést sem, mert a különbség nem miattuk alakult ki. Mi voltunk azok, akik hibát hibára halmoztunk, és emiatt csak mi vagyunk a felelősek. A Győr nem lepett meg bennünket, azt játszotta, amit vártunk, de túl sok volt a buta hiba, ezek vagyunk mi, románok. Ez is egy nagy dolog, hogy idáig eljutottunk. Tudom, lesznek olyanok is, akik majd kritizálnak bennünket, ez a szokás nálunk, elfelejtik, amit eddig megvalósítottál, elértél, minden kitörlődik a memóriákból, csak arra fognak emlékezni az emberek, hogy most veszítettünk. Persze vannak igazi szurkolóink is, nekik köszönjük a támogatást".

Radu Voina, a csapat vezetőedzője nem tudta palástolni csalódottságát, és az elvesztett elődöntő párharcot úgy, ahogy van, a játékvezetők nyakába varrta, menekülve ezzel saját felelőssége alól:

"Sokat hibáztunk támadásban, a védelemben pedig nem segítettünk egymásnak. A csarnokban pokoli hangulat uralkodott, és néhány fiatalabb játékos megroggyant a nyomás miatt. Ma a csarnokban nagyon kedvező hátszelet kapott a Győr, és a játékvezetők főnöke, aki magyar, úgy tűnik, részrehajló. Szerintem a végeredmény nem tükrözi a pályán történteket. Én nem szoktam a bíráskodással foglalkozni, és nem is akarom teljesen erre fogni a vereséget, mert mi is sokat hibáztunk. A győri csapat sokkal erősebb nálunk, mi gyakorlatilag fél kerettel álltunk ki. A lányok mindenképp dicséretet érdemelnek, az öltözőben gratuláltam nekik, hogy idáig eljutottak".

Valentina Ardean Elisei megpróbálta megtalálni a vereség okait:

"A védekezésünk nem működött úgy, ahogy az első meccsen, ahol a jó védelem miatt rengeteg könnyű gólt tudtunk szerezni. A Győr egy teljes, komplett kézilabdát mutatott be a mai napon. Nagyon csalódottak vagyunk, de ez a vereség ambicionál bennünket a jövőre nézve. Az álmunk a döntőbe jutás volt, nem tudom, hogy az ellenfélnek mi lehetett az álma, de mi sajnáljuk, hogy nem sikerült. Jövőre is a döntő, vagy egyenesen a BL-győzelem lesz a cél".

Sz. I.

Hetedik nemzetközi döntőjében a Győr
Løke: Harcolnunk kell, és továbbjutunk!
Dinu: Nem a pénzért tértem vissza
Bøhn: Ígérem, mindent megteszünk majd!
BL-elődöntő: Még 320 jegy kapható
"Azt hitték, már nyertek, de ez az ő bajuk"
Az ETO két arca
"Két minőségi csapat összecsapása lesz"
Brădeanu: Csak a győzelem vezérel
Voina: Minden rajtunk múlik majd
„Sok sikert kívánok, és győzzön a jobb!”

© handball.hu

További hírek