DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYEZ62z5' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kindl visszavonul, és családot alapít | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kindl visszavonul, és családot alapít

2011. június 2. 9:32 © handball.hu

Befejezi pályafutását a montenegrói válogatott és a ŽRK Budućnost T-Mobile balátlövője, Kindl Gabriella. A játékos érdeklődésünkre elárulta, most már az élet egészen más területeire szeretne fókuszálni.

Kindl visszavonul, és családot alapít
"Azért döntöttem a pályafutásom befejezése mellett, mert már tizenhét éve kézilabdázom az élvonalban. Most eljött az az időszak, hogy ne a sport szerepeljen az első helyen az életemben, családot szeretnék. Ezen a szinten viszont, ahol szerencsére játszhattam, nem fér össze a kettő dolog., nem lehet megfelelni mindkét elvárásnak.

Most, amikor visszagondolok arra, hogy mit jelentett a kézilabda az életemben, úgy gondolom, hogy eddig az évig mindent, nagyon sokat köszönhetek neki, mindig is szívesen emlékszem vissza a kint töltött időszakra is. Tudom, hogy a privát élet elkezdése minden sportoló életében komoly váltás. Bízom benne, hogy meg tudok majd birkózni ezzel a feladattal is, mint ahogy a kézilabdával is megbirkóztam" - zárta szavait Kindl Gabriella, aki szeptember 3-án férjhez megy, és végleg Montenegróban marad.

A handball.hu stábja sok boldogságot kíván Gabcának!

© handball.hu

További hírek