DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYUAowBn' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bohus: Küzdjünk becsületesen! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bohus: Küzdjünk becsületesen!

2011. március 1. 7:25

Az NB I. 20. fordulójában a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese 18 órakor Győrben a tavalyi bajnok, listavezető Győri Audi ETO KC vendégeként lép pályára. A találkozót ÉLŐben közvetíti a www.cunder.hu.

Bohus: Küzdjünk becsületesen!
NB I., 20. forduló

Győri Audi ETO KC - Budapest Bank-Békéscsabai ENK SE
18.00 Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs
ÉLŐben: www.cunder.hu

Hétfőn egy edzéssel készült a címvédő Audi ETO kerete a Békéscsaba elleni mérkőzésre. A lányok programjában a szokásos másfél órás tréningen felül még egy fél órás erőnléti edzés is szerepelt a konditeremben.

"Remélem hasonló szellemiséggel játszunk a Békéscsaba ellen is, mint azt szombaton tettük Veszprémben. Szeretném, ha folyamatos koncentráltság jellemezné a keddi játékunkat is, hiszen ne felejtsük, szombaton Lipcsében kell bizonyítanunk. BL-tempóban szeretnénk játszani, ez fontos a hétvégi idegenbeli meccs előtt" - nyilatkozta Konkoly Csaba vezetőedző.

A szombati meccset kisebb sérülés miatt kihagyta Pálinger Kati és Simona Spiridon is. Róluk is mesélt a tréner:

"Szerencsére jó hír, hogy mindkettejük állapota javult, de ez nem azt jelenti, hogy feleslegesen kockáztatnánk. Igazából az ő játékunk kedden dől el. Ha teljesen egészségesek, játszanak, ha nem, akkor inkább ezt a meccset is kihagyják."

A két csapat az idei kiírásban a 9. fordulóban mérkőzött meg egymással Békéscsabán. Tavaly november 3-án 28-22-re nyert idegenben az Audi ETO. Azon a meccsen Aurelia Brădeanu volt a legeredményesebb zöld-fehér játékos öt találattal, de rajta kívül négyen is négy gólig jutottak: Amorim, Gros, Görbicz és Mravíková.



A mérkőzés esélyeiről Bohus Bea, a Siófok elleni győzelemmel a tabella ötödik helyére lépő lila-fehérek vezetőedzője a következőket mondta:

"Nagyon közel van egymáshoz a két bajnoki mérkőzés, ennek ellenére nem feltartott kézzel megyünk Európa egyik legjobb csapatának otthonába. A korábbi években jó mérkőzéseket játszottunk Győrben, most is erre készülünk. Azt kértem a lányoktól, hogy legyen tartása a csapatnak, végig becsületesen küzdjenek a válogatottak egész sorát felvonultató esélyesebb házigazdák ellen. Hétfőn egy edzést tartottunk, amelyen a Rába-partiak elleni taktikát gyakoroltuk. Sajnos Kamper Olívia a Siófok elleni találkozó elején térdsérülést szenvedett. Tóth Kata lázas beteg lett, így nem tudom, hogy a két játékosra számíthatok-e kedden. Bódi Bernadett viszont hétfőtől teljes értékű munkát végez" - fogalmazott a tréner.

Forrás: www.gyorietokc.hu; www.elorenkse.hu

További hírek