DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY3XMdpT' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Békéscsabai döntés a válogatott érdekében | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Békéscsabai döntés a válogatott érdekében

2010. november 10. 13:34 © handball.hu

A Dunaújváros elleni hazai vereséget követően megbeszélést folytatott egymással Mátéfi Eszter vezetőedző és a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE vezetése.

Békéscsabai döntés a válogatott érdekében
A felek értékelték az elmúlt időszak történéseit, hiszen a csapat vezetőedzője a női válogatott szövetségi kapitányaként komoly feladat előtt áll, mivel a nemzeti csapat november 22-én megkezdi a felkészülést a decemberi Európa-bajnokságra. Mátéfi Esztert érthetően megviselte az elmúlt hetek sikertelensége, ezért a klubvezetés úgy döntött, hogy a soron következő, Szekszárd elleni bajnoki mérkőzésre az edzői teendők ellátásával Bohus Beáta másodedzőt bízza meg.

Ezt a lépést a klub és Mátéfi Eszter a magyar nőikézilabda-válogatott érdekében hozta meg. A klubvezetés az elkövetkező napokban áttekinti a kialakult helyzetet, és valószínűleg az eddigi célok is újraértékelésre kerülnek. Az elmúlt hetek váratlan vereségeinek következtében veszélybe került az eddigi célkitűzés, és az elnökség ennek megfelelően kívánja megtenni az elkövetkező hetekben a megfelelő lépéseket a bajnokság hátralévő részére vonatkozóan.

A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE elnöksége

Elhozta a két pontot Csabáról az Újváros
Mátéfi Eszter jövő nyártól csak főállásban

További hírek