DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYNdHMwo' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST FTC: dupla sikerben bízva | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

FTC: dupla sikerben bízva

2010. október 23. 8:26

A bajnokság hetedik fordulójában a jelenleg a tabella hetedik helyét elfoglaló Dunaújváros érkezik vendégségbe a negyedik helyen tanyázó Ferencvároshoz. Ha a hazaiak nyerni tudnának, előre lépnének a dobogó legalsó fokára, beelőzve a Vác csapatát.

FTC: dupla sikerben bízva
NB I., 7. forduló

FTC-Jógazdabank - Dunaújvárosi REK
18.00, FŐTÁV-FTC Kézilabda Aréna
Játékvezetők: Medve Róbert, Nagy László

Kiss Szilárd vezetőedző nehéz mérkőzésre számít, melyen az jelentheti a kulcsot, hogy játékosai milyen hatékonysággal tudják befejezni támadásaikat, hiszen a gyors indításokkal remekül operáló zöld-fehérek ellen csak jó helyzetkihasználással lehet esély a sikerre. Amint azt a szakvezető kifejtette, a fővárosiak alaposan megerősödtek az idei szezonra: jó kapusaik mellett Tomori, Szucsánszki, Kovacsicz és Szamoránsky is megbízhatóan szállítja a gólokat, vagyis csak maximális erőbedobással, s pontos, koncentrált játékkal lehet őket megfogni. Az Újváros mindenesetre erre készül, hiszen játéktudásban bárkivel felveszi a versenyt a csapat. Az egyetlen nagy kérdés az lehet, hogy sikerül-e elkerülni azokat a hullámvölgyeket, amelyek Székesfehérváron, valamint a hazai, Debrecen elleni mérkőzésen is az együttes vesztét okozták.

Az FTC egy dupla rangadó keretében várja az érdeklődőket a Kőbányai útra: huszonkét év után újra páros mérkőzésen mérik össze tudásukat a ferencvárosi női és férfi kézilabdázók. A fiúk kezdik a sort a Balatonfüred ellen, majd utána jöhetnek a hölgyek. A mérkőzésekre kedvezményes, páros belépőket értékesítenek, ezzel is motiválva a sportág szerelmeseit a dupla mérkőzés nyújtotta élmények kipróbálására.

Elek Gábor vezetőedző is csapata sikerében bízik: "Érdekes lesz a szombati kettős mérkőzés, kíváncsian várom, hogy milyen hangulatban fogunk játszani. A cél egyértelműen a győzelem”.

Forrás: www.dunaujvaros.com; www.ftckezilabda.hu

További hírek