DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYqiOsDS' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Az állapotos átlövő is megtalálta a helyét | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Az állapotos átlövő is megtalálta a helyét

2010. augusztus 2. 18:08 © handball.hu

A Våg Vipers Kristiansand sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a norvég válogatott kiválósága, Kristine Lunde-Borgersen hazatér nevelőegyesületébe - írja a tv2sporten.no. Az eseményen az is kiderült, hogy a játékos babát vár.

Lunde-Borgersen anya lesz
Lunde-Borgersen anya lesz
Kristine Lunde-Borgersen norvég válogatott irányító-átlövő két évre megállapodott korábbi klubcsapatával, a norvég Våg Vipers Kristiansanddal. A harmincéves játékos korábban szerződést kötött az osztrák Hypo együttesével, ám a szerződését semmisnek tekintette a klub vezetősége, miután Gunnar Prokop lemondott, így csapat nélkül maradt.

Sok szép emlék fűzi a norvég válogatott csapatkapitányát a kristiansandi klubhoz, ahol a 2003/2004-es szezonban a norvég bajnokságban "Az év játékosának" választották. Azután a szezon után igazolt a dán Aalborgba, majd onnan a Viborghoz.

Több klubbal is tárgyalt Lunde-Borgersen, külföldi és norvég együttesekkel is, de végül ezt a döntést hozta. A választás nem volt túl nehéz a játékos számára, mivel a férje most is Kristiansandban él, és ő sem mondta soha, hogy nem akarna visszaköltözni a városba.

Erling Høglo, a klub elnöke elmondása szerint ez a szerződés a csapat és Lunde-Borgersen között úgy sportszakmai, mint gazdasági szempontból jó befektetés lesz - tudósított a www.fvn.no.

Ugyanakkor nem is egy, hanem két hírt jelentett be a kristiansandi klub a mai sajtótájékoztatón: amellett, hogy két évre a klubhoz igazol Kristine Lunde Borgersen, a másik hír, hogy a kiváló játékos babát vár, és ezért egy ideig még nem játszhat.

"Tegnap döntöttem el, hogy végülis a Våg Viperst választom. A mostani helyzetemből kiindulva ez tűnik a legjobb döntésnek, értem itt a terhességemet és azt, hogy a Hypóval kötött szerződésem önhibámon kívül meghiúsult. A Vipers egy olyan klub, amely építkezik és remélem, hogy részese tudok lenni a terveik elérésnek"- nyilatkozta Lunde Borgersen.

Erling Høglo, a Vipers elnöke elmondta, hogy Kristinének tett ajánlatuk nem változott, de az összegről nem akart beszélni: "Annyit mondhatok mindössze, hogy Vipers-szinten soknak tűnhet, de országos szinten nem" - fogalmazott.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek