DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYvdvYy4' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Győr lesz a Debrecen ellenfele | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Győr lesz a Debrecen ellenfele

2010. április 21. 18:34 © handball.hu

A Győr BL-szereplése miatt szerdára maradt az NB I. Arany Ászok Rájátszásának másik elődöntője, a Mondi-Békéscsabai ENKSE – Győri Audi ETO KC találkozó, melyen el is dőlt, hogy a zöld-fehérek lesznek a Debrecen ellenfelei a fináléban.

A Győr lesz a Debrecen ellenfele
NB I., Arany Ászok Rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés
Mondi-Békéscsabai ENKSE
22 (9)
Győri Audi ETO KC
30 (14)
Békéscsaba, Városi sportcsarnok, 1400 néző
Játékvezetők: Horváth, Marton
Bódi
Szekeres
Rácz
Nyikolajenko
Cifra
Tóth K.
Kelemen
5(1)
5
4
3
2
2
1
Mravíková
Kovacsics
Görbicz
Amorim
Brădeanu
Mayer
Orbán A.
Spiridon
Vérten
Hornyák
Hosszu
6
4(2)
3(3)
3
3
3
3
2
1
1
1(1)
Hétméteresek: 3/1 Hétméteresek: 8/6
Kiállítások: 4 perc Kiállítások: 8 perc

Mivel az elődöntő első találkozóján Győrben nyolcgólos hazai siker született, az ETO kettős győzelemmel bejutott a döntőbe, ahol a Debrecennel találkozik. A döntő lebonyolítása az elődöntőkhöz hasonló: az egyik csapat két győzelméig tartó párharcban dől el az aranyérem sorsa. Az első mérkőzésre Győrben kerül sor a május 1-2-i hétvégén, a második találkozó Debrecenben lesz egy héttel később, és amennyiben szükség van harmadik összecsapásra, annak hivatalosan kiírt játéknapja a május 15-16-i hétvége.

Ugyanezekben az időpontokban, ugyanilyen rendszerben rendezik a bronzcsatát is a Vác, illetve a Békéscsaba részvételével, itt az első találkozóra Vácon kerül sor.

Szerdán bajnoki döntőbe juthat az ETO
Görbicz Anitával győzte le a Csabát az ETO
A döntőben a Loki

© handball.hu

További hírek