DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYbJhnJW' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Végig tartott a váci fölény | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Végig tartott a váci fölény

2010. március 6. 13:27 © handball.hu

Az NB I. mai első mérkőzésén a Váci NKSE hét góllal győzte le a második helyen álló DVSC-KORVEX csapatát, és így az alapszakasz végére elképzelhető, hogy a két csapat helyet cserél.

Végig tartott a váci fölény
NB I., 19. forduló
Váci NKSE
37 (19)
DVSC-KORVEX
30 (12)
Vác, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Andorka Miklós, Hucker Róbert
Tóth T.
Temes
Vaszari
Uhráková
Farkas
Klivinyi
11(5)
8
7
6
3
2
Bognár
Bulath
Hornyák D.
Csáki
Juhász G.
Bogdanović
Szabó V.
Borbás
Slakta
Kazai
5(3)
4
4
4
3
3
2
2
2
1
Hétméteresek: 6/5 Hétméteresek: 3/3
Kiállítások: 6 perc Kiállítások: 10 perc
Piros lap: Bulath (3. kétperc)
A Tóth, Temes, Farkas, Uhráková négyes kiváló játékával tudta megnyerni fontos rangadóját a Váci NKSE csapata. Már az első percekben elhúzott a hazai együttes, és a nyolcadik percre már ötgólos vezetésre tett szert (6-1). Ez a különbség – legfőképpen Bulathnak köszönhetően – előbb csökkent, majd nőtt, s végül egy hétperces debreceni gólcsend eredményeképpen, Tóth találatával hét gól lett az előny (15-8), amelyet az első félidő végéig meg is tartottak a Németh-tanítványok (19-12).

A folytatásban tovább nőtt a két csapat közötti különbség, ám Bogdanović feltámadásával mínusz négyre feljött a Loki (46. p.: 27-23), de az addig is jól játszó Bulath begyűjtötte harmadik kiállítását, és ezért a vendégek elveszítették támadósoruk legjobbját. A váci győzelem egy percig sem volt veszélyben, és végül maradt a félidei, hétgólos előny: 37-30.



További mérkőzések:

Hunnia KSKMondi-Békéscsabai ENKSE
14.00, Üllő, Sportcsarnok
Játékvezetők: Nagy László, Végert Csaba

Alcoa FKCSiófok KC
17.00, Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok
Játékvezetők: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor
Élő internetes közvetítés: www.cunder.hu

Kiskunhalas NKSE-BravotelVeszprém Barabás KC
18.00, Kiskunhalas, Általános Művelődési Központ
Játékvezetők: B. Pech Katalin, Vágvölgyi Mária

Közeledik a végjáték
Szoros újvárosi győzelem
Most sem kegyelmezett a Győr

© handball.hu

További hírek