DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYZMI1eE' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Zácsik Szandra még egy évig a Ljubljanáé | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Zácsik Szandra még egy évig a Ljubljanáé

2010. február 25. 8:21 © handball.hu

A Ferencváros vezetősége tegnap az RK Krim Mercatornál járt, hogy tárgyaljon Zácsik Szandra visszahozatalának ügyéről - Kökény Beatrix ügyvezető beszámolója.

Zácsik Szandra még egy évig a Ljubljanáé
"Tegnap Ljubljanában jártunk, hivatkozva arra, hogy a régi vezetőség arról állapodott meg szóban, hogy az egy év lejárta után Szandra hazatérhet hozzánk. Mindez sajnos akkor nem lett leírva, így számítottunk arra, ami az egyeztetés végeredménye lett. Ennek ellenére bíztunk benne, hogy talán, valamilyen oknál fogva, erre a régi megállapodásra hivatkozva elengedik őt.

Azonban el kell mondani, hogy csakúgy, mint nálunk, a Krimnél is új vezetőség van, aki érti a dolgát.

Zácsik Szandra haza akart jönni, ám még egy évig kint kell, hogy maradjon. Hozzá fogható kaliberű játékosokat nehéz "leakasztani a falról", de próbálkozunk minőségi embert hozni mindkét lövőposztra. A legfontosabb, hogy a belső három pozícióban erősek legyünk, hiszen szélről nehéz meccset nyerni. Financiális téren lassan haladunk már előre, az eddigi nyolcvan milliós kintlevőségünket már hatvanra faragtuk, és próbáljuk a fizetéseket időben kifizetni" - osztotta meg a legfrissebb információkat a handball.hu olvasóival Kökény Beatrix, az FTC-RightPhone ügyvezetője.

Zácsik utazik Ljubljanába
Zácsik bevetésre készen
Zácsik Szandra játszhat!

© handball.hu

További hírek