DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYyjVPKv' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Optimizmus a Kiskunhalasnál | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Optimizmus a Kiskunhalasnál

2009. július 21. 10:40

Kokas Viktória, Karsai Dóra, Szűcs Nikolett, Pethő Renáta, Leposava Glušica. Erra az öt névre voltak leginkább az elmúlt hetekben kíváncsiak a Kiskunhalas drukkerei.

Optimizmus a Kiskunhalasnál
Az elnökség azonban óvatosságból, vagy eddig nem ismert okból csak minimális információt szivárogtatott ki a sajtó felé. Hétfőn délután, az első szóbeli összetartáson azonban a helyi újságírók találkozhattak a jövő kiskunhalasi csapatával.

Első olvasatra nem tűnnek rossznak az igazolások, akikkel nekivághat a Kiskunhalas NKSE az őszi és remények szerint a tavaszi szezonnak. A győri Kokas Viktória, a Nyíradonyból igazolt Szűcs Nikolett, a Veszprémből „hazatérő” Karsai Dóra, az Újbudától visszatérő Pethő Renáta, valamint a békéscsabai Leposava Glušica mindenképpen erősségei lehetnek a formálódó Kiskunhalasnak.

A ma délutáni első összejövetelen egyelőre csak szóban kaphattak instrukciót a lányok arra nézve, mi vár rájuk majd az elkövetkező hetekben. Zsadányi Sándor máris kihirdette: kedd reggeltől a városi sportpálya lesz a csapat második otthona. A keretben több ifista is helyet szorított magának, ők is ott lesznek a reggeli rajtnál.

Forrás: www.halasmedia.hu (Jáger Levente)

További hírek