DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYRpGT9v' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Popovićot megoperálták | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Popovićot megoperálták

2009. március 22. 9:32 © handball.hu

Megműtötték a február 20-án a Hypo ellen keresztszalag-szakadást szenvedő Viborg-játékost, Bojana Popovićot. A műtét jól sikerült, de a montenegrói válogatott csapatkapitánya hét hónapig még biztosan nem léphet pályára.

Popovićot megoperálták
Popović bal térdének operációját egy Kolding melletti magánklinikán végezte Ufe Jörgensen doktor. A műtét kilencven percig tartott, és a sérült végtag feltárása a vártnál jobb hírekkel szolgált:

"Azt hittük, hogy megsérült a porc is, de az operáció kiderítette, hogy szerencsére nem így történt, s a porcgyűrű is csak kis mértékben károsodott. Ez mind jó hír a felgyógyulásom szempontjából. Négy hét múlva már biciklizhetek, majd egyéb rehabilitációs gyakorlatokat is végezhetek, igaz, eddig sem tétlenkedtem a sérülésem óta. A legfontosabb most, hogy a műtétem nagyszerűen sikerült, jól érzem magam, és ha minden a terv szerint alakul, szeptember második felében visszatérhetek a pályára" - mondta maga a páciens.

Kiesésével Bojana nem segítheti klubcsapatát, a Viborgot a Bajnokok Ligája végküzdelmeiben, s nem állhat a Zsiga Gyula által vezetett montenegrói nőikézi-válogatott rendelkezésére sem a júniusi, svédek elleni világbajnoki selejtező párharcon.

Az átlövő elviekben azonban már szerepelhet az október közepén kezdődő 2010-es dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezőjén, amelynek sorsolását egyébként kedden, Bécsben tartják.

Minimum kilenc hónap

© handball.hu

További hírek