DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYa2URMq' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Minimum kilenc hónap | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Minimum kilenc hónap

2009. február 22. 23:39 © handball.hu

A vasárnapi röntgenfelvételek kimutatták, hogy háromnegyed év kihagyásra számíthat a Viborg montenegrói sztárja, Bojana Popović a pénteki BL-mérkőzésen történt sérülés miatt.

Minimum kilenc hónap
Bojana Popović péntek este sérült meg a Hypo elleni Bajnokok Ligája-találkozón. A második félidő második percében egy gyors középkezdést követően gólt lőtt, majd rosszul érkezett a bal lábára, és a térdében elszakadt az elülső keresztszalag. Ezen felül porcsérülést is diagnosztizáltak Popovićnál, így nem kevesebb, mint kilenc hónap pihenőre kényszerül a montenegrói sztár.

"Bojana sajnos egy operáció és egy nyolchónapos rehabilitáció előtt áll, ám azt még nem tudjuk, hol és mikor végzik el a szükséges beavatkozást. Meg kell várnunk, míg a térdében keletkezett duzzanat eltűnik, és csak akkor kerülhet erre sor" - mondta Morten Jepsen, a Viborg HK gyógytornásza a klub honlapján.

"Nagyszerű játékosomnak és a csapatomnak is nagy érvágás, hogy ennyi ideig nem játszhat Popović. Nemcsak bölcsen és okosan mozog a pályán, hanem kivételes győzelmi mentalitással is rendelkezik. Hiányolni fogjuk a világ legjobb játékosát, és meg fogjuk változtatni stratégiánkat. Nagyon sok kiváló védekező játékosunk van, és mindent megteszünk az eddigi céljaink érdekében" - nyilatkozta Jakob Vestergaard vezetőedző.

handball.hu

Popović: keresztszalag-szakadás?
Kétgólos Hypo-győzelem
Popović a legjobb "dán"

További hírek