DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYq7Ek5e' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Csúcsformába kell lendülni | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Csúcsformába kell lendülni

2009. január 23. 8:27

A bajnoki tabella kilencedik helyén álló Kiskunhalassal mérkőzik meg péntek este 18 órakor a DVSC-Aquaticum alakulata a Hódos Imre Sportcsarnokban.

Csúcsformába kell lendülni
A két gárda őszi összecsapásán a Loki rendkívül simán, tizennégy góllal nyert.

"Csak a győzelem az elfogadható eredmény" – jegyezte meg Bakó Botond, a DVSC-Aquaticum vezetőedzője. "A hazai közönség előtt szép játékkal, és eredményesen szeretnénk szerepelni. Azokkal a taktikai elemekkel fogunk foglalkozni, amelyekre a következő időszakban szükségünk lesz. Azt az irányvonalat célozzuk meg, amelyet a jövőben követni kívánunk."

Mint a fiatal szakember rámutatott, az őszi, kiskunhalasi mérkőzésen a jó kapusteljesítménynek és védőmunkának köszönhetően gyorsan nagy előnyt szereztek.

Bakó Botond hozzáfűzte, reméli, most is hasonló „koreográfiát” láthatnak a nézők. Mindamellett leszögezte: sokat változott és javult ősz óta pénteki ellenfelük játéka, s nagyobb csatára számít, mint akkor.

"Ez az utolsó olyan mérkőzésünk, amelyen csúcsformába kell kerülnie a csapatnak. A jövő héten már a lehető legjobb játékot kell bemutatnunk. Olyan sorozat előtt állunk ugyanis, amikor nagy szükség lesz minden tudásunkra" – fejtette ki Bakó.

Többek között a Fehérép Alcoa, a Győr és a Dunaferr ellen lépnek pályára Pastrovicsék, és a KEK-ben is helyt kell állniuk.

Változatlanul nem tarthat a többiekkel Soós Viktória és Kovács Adrienn, így nélkülük kell minél eredményesebben játszani a következő napokban, hetekben.

"Mindenféleképpen megpróbálunk egy gyors játékot játszani, amit eddig is mutatunk. Kőkemény védekezésre alapozva gyors gólokat lőni lerohanásainkból. A lehető leggyorsabb játékot akarjuk produkálni a pénteki összecsapáson. Az átlövők játékát igyekszünk olyan szintre hozni, hogy az a későbbiekben is megfelelő legyen. Egy pillanatra sem akarjuk alábecsülni a Kiskunhalast, mert szerintem az őszi bajnokink óta sokat javult a játékuk. Stabilabb lett a védelmük, és a játékuk sem lassult. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a legjobb teljesítményünket nyújtva nem szabad, hogy gondot okozzon csapatomnak a két pont megszerzése. Fontos lehet a játékosok szempontjából, hogy ki mennyit szerepel a mérkőzésen. A kevesebbet pályán lévőket szintre kell hozni. Nálunk mindenki jó állapotban és formában várja a találkozót.

Most egy nehezebb heten vagyunk túl. Hétfőtől kezdve már nem fogunk érdemibb fizikai munkát végezni, mert iszonyatosan hosszú és sűrű program vár ránk. Az eheti keményebb munka nem szabad befolyásolja a játékunkat a Halas ellen. Várhatóan nem fogunk annyira brillírozó játékot mutatni, mint tettük azt legutóbb, de a közelmúlt sikerélményei megmaradtak bennük. Ezekre építkezhetünk, és meríthetünk is belőlük a holnapi összecsapáson. A pályán mindenki el tudja felejteni, hogy fáradt. Nekünk a jövő héttől kell csúcsformában kézilabdáznunk!" -fejezte be a szakember.

A mérkőzés alakulása a sport.haon.hu-n ÉLŐben lesz követhető.

Forrás: dvsckezilabda.hu; haon.hu

További hírek