DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY7k0dmn' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Vacsoracsata | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Vacsoracsata

2009. január 14. 6:37

Pikáns összecsapás lesz, annyi szent! Felvezetőként nyugodtan írhatjuk ezt a szerdai bajnoki, a Budapest Bank-FTC - Vác előtt, hiszen a pályán olyan történhet, amire még korábban nem volt példa. Elek Gábor vezetőedző ugyanis felesége ellen vezényli majd a lányokat!

Vacsoracsata
Ők ketten még sosem szerepeltek egymás ellen, sőt korábban Csömörön évekig együtt küzdöttek a kék-sárgák sikeréért, de most ez a pillanat is eljött. Az ellenérdekűség azonban (remélhetőleg) csak hatvan percig tart, a közös vacsorát már nem mérgezi meg.

A váci csapatba az őszi találkozó után szerződő Gyetván Krisztina a népligeti csarnokban tehát férje (csapata) ellen bizonyíthat, de a zöld-fehér szurkolók reményei szerint az alsóházból "menekülő" vendégeknek nem sok babér terem majd a pályán.

A Fradi ugyanis hazai pályán a szezonban eddig mindenkit legyőzött, pedig megfordult már többek között a Debrecen és a Fehérép (ők már kétszer is!) is a kőbányai parketten. Sok jóra tehát nem számíthatnak a Dunakanyar lányai sem, főleg úgy, hogy vendéglátói már idegenben is elkapták a fonalat. (Korábban csak mostani látogatójánál győzött a Ferencváros a bajnokságban, egészen a múlt heti nyíradonyi vendégjátékig.)

A felnőttekhez hasonlóan sem a serdülők, sem pedig a hétfőn Szentendrén az OIK-ban továbblépő ifjúságiak nem szeretnék kiengedni a pontokat a kezükből. Aki szép, eredményes és gólokban gazdag meccsekre éhes, nincs más dolga, csak belépőjegyet venni a Kőbányai úti csarnokba szerda délután!

Női kézilabda bajnokság
Budapest Bank-FTC - Váci NKSE
szerda 18.00 (16.00, 14.00)
zárójelben az ifjúsági és a serdülő mérkőzések kezdési időpontját tüntettük fel

Forrás: kezilabda.ftc.hu

További hírek