DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYYfS9wv' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Vásárhelyre utaznak Mátéfiék | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Vásárhelyre utaznak Mátéfiék

2008. november 15. 8:01

Szombaton befejeződik a kézilabdázók idei pontvadászata. A női NB I-ben a tabella hetedik helyén álló Sonepar-Békéscsabai Előre NKSE csapata 18 órakor a negyedik helyezett Hódmezővásárhely vendége lesz.

Vásárhelyre utaznak Mátéfiék
Mátéfi Eszter, a lila-fehérek vezetőedzője a következőket mondta:

"Az őszi szezont értékeltük a lányokkal, amely után a megszerzett tizenkét ponttal a középmezőnyben állunk. Örömmel tölt el bennünket, hogy eddig mi kaptuk a legkevesebb gólt. Jó mérkőzésre, szoros eredményre számítok szombaton. A vásárhelyiek nem véletlenül állnak a negyedik helyen, több külföldi válogatottjuk van. A hazaiak egy jó szerkezetű, gyors csapatot alkotnak. Nekünk támadásban és védekezésben is nagyon oda kell figyelnünk, ha ponttal a zsebünkben akarunk hazatérni. Kocsis Ágnesnek csütörtökön levették a kötést a kezéről, így elkezdheti a könnyített edzéseket, a többiekre számíthatok Vásárhelyen."

"Az első fordulóban elszenvedett vereségért csakis magunkat okolhatjuk" – mondta Farkas József, a Vásárhely vezetőedzője. "A szünetben még három góllal, 13–10-re mi vezettünk. Az a két pont most nagyon sokat érne, de ezen már nem szabad búsulni, morfondírozni, itt a lehetőség a visszavágásra. A Békéscsaba jó erőkből áll, figyelemre méltóan szerepel a bajnokságban, és erőszakos, már-már a durvaság határát súroló védekezést alkalmaz. Utóbbira kell felkészítenem játékosaimat, mert ez lehet a döntő momentum. Az ellenszer: hasonlóan kemény védekezés, labdaszerzés, és lerohanásokból szerzett gólok. Hazai pályán győzelmet várok a lányoktól."

A szakember még elmondta, hogy Alzbeta Polláková egész héten lázas beteg volt, rá valószínűleg nem számíthat, míg Lovász Zsuzsanna a bal combjában szenvedett húzódást – könnyített edzéseket végzett –, ő elképzelhető, hogy pályára léphet a kulcsfontosságú partin. Sajnos Domokos Kinga lába nem javul, MRI-vizsgálatra lesz szükség, Földes Kata válloperációjának időpontja pedig tovább tolódik, halasztódik.

"Amennyiben célunkat, a nemzetközi szereplést jelentő helyezést el akarjuk érni, hazai pályán nyernünk kell" – fogalmazta meg elvárását Mucsi Tamás, az ASA-Consolis ügyvezetője. "Nem lesz könnyű, mert Mátéfi Eszter mindig jól felkészíti az övéit, és a tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül a két gárda összecsapása mindig rangadó."

A találkozót a HunNet Média ÉLŐben közvetíti!

Forrás: Békés Megyei Online és HNKC.eu

További hírek