DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYoVdn8s' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Újabb nagy feladat előtt a Vác | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Újabb nagy feladat előtt a Vác

2008. október 25. 8:20

A bajnokság kilencedik fordulójában az eddig nagyszerűen szereplő Békéscsaba látogat Vácra. A hazaiaknak csak egy végig motivált, koncentrált és határozott játékkal lehet esélye a mérkőzés megnyerésére.

Újabb nagy feladat előtt a Vác
Szerdán Dunaújvárosban nagyarányú, de papírforma-vereséget szenvedett a Vác együttese. A lányok Kenyeres mesterrel sikeresen elemezték a problémákat, és már gőzerővel készülnek a viharsarkiak ellen, ennek eredményeképp pedig szombaton abban bízhatnak a hazai szurkolók, hogy azt a teljesítményt láthatják a csapattól, amellyel a Fehérvárt is sikerült legyőzniük.

Érdekes párharcvárható, mert a Vác - ha a teljes csapat a tudása legjavát képes nyújtani – bárkivel fel tudja venni a versenyt, a Csaba viszont eredményes volt eddig idegenben is, hiszen a Vasast tizenöttel verték, Fehérváron hét góllal győztek, illetve az éllovas Debrecen otthonában is szoros meccset játszottak. Most nem egy sztárcsapat érkezik a váciakhoz vendégségbe, aki ellen egyébként is mindenki nagyon szeretne bizonyítani, hanem egy hajtós, egységes gárda.

A mérkőzések kezdési időpontjai:

Váci NKSE – Sonepar-Békéscsabai ENKSE, serdülő: 15.00 óra

Váci NKSE – Sonepar-Békéscsabai ENKSE, felnőtt: 17.00 óra

Váci NKSE – Sonepar-Békéscsabai ENKSE, ifjúsági: 19.00 óra

Forrás: vacinkse.hu

További hírek