DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY2fUjLZ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tiselj: A közönséget ki fogjuk szolgálni | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tiselj: A közönséget ki fogjuk szolgálni

2007. november 21. 7:53 © handball.hu

A közelgő felkészülési mérkőzések előtt a montenegrói nőikézilabda-válogatott edzőjével, Tone Tiselj-jel készítettünk interjút. A szakember elmondta, hogy a csapat minden idegszálával a közelgő szlovákiai európa-bajnoki selejtezőre koncentrál.

Fotó: RTV
Fotó: RTV
handball.hu: Kérlek, mutasd be a jelenlegi montenegrói válogatottat! Mennyire erős a csapat most, hogy a legnagyobb sztárok, Popovic és Savic is csatlakoztak?
Tone Tiselj: Először is kihangsúlyoznám, hogy számunkra is egy új élmény lesz pályán látni a csapatunkat. Fogalmunk sincs, hogy hol járunk, milyen erősek vagyunk, hiszen ebben az összeállításban még soha nem szerepeltünk. Épp a szintfelmérés miatt lesznek hasznosak a magyarok elleni összecsapások. Végre fel tudjuk mérni, mit várhatunk ettől a gárdától, legfőképpen Szlovákiában, amely most kiemelt fontosságú számunkra (december 1-jén és 2-án Michalovcéban, európa-bajnoki selejtezőn lépnek pályára a montenegróiak a házigazda szlovákok, valamint Portugália nemzeti csapata ellen - a szerk.). Szerintem képesek leszünk kiharcolni a továbbjutást, így ott leszünk a jövő évi macedóniai Eb-n. Persze ez nem könnyű feladat, hiszen gyakorlatilag a nulláról kezdjük az építkezést.

handball.hu: Vannak sérültjeitek, vagy a teljes csapattal tudtok készülni?
Tiselj: Vannak páran, de ez nem újkeletű dolog, hiszen többen már hónapok óta harcképtelenek. Azzal kell főznünk, amink van.

handball.hu: Ezen a héten kétszer is megmérkőztök a magyarokkal. Milyen eredményre számítotok?
Tiselj: Magyarország köztudottan a világ egyik legjobb csapata. Mind számukra, mind pedig számunkra ezek a találkozók csupán a felkészülés állomásai, amelyen a magyarok a világbajnokságra, mi pedig a szlovákiai Eb-selejtezőre készülünk. Az eredmény részünkről nem elsődleges, de úgy gondolom, hogy a közönséget maximálisan ki fogjuk szolgálni. Magyarország egyértelmű esélyese a meccseknek, hiszen mi még csak az út legelején járunk.

handball.hu: Mikor érkeztek meg hazánkba?
Tiselj: 22-én, csütörtökön száll le a gépünk ebben a csodálatos országban. Ezt követően rögtön két rövid edzést is vezénylünk a lányoknak, majd pedig jöhet az éles bevetés!

Tone Tiselj vezeti a montenegróiakat
Ismert a Montenegró elleni keret
Montenegróval is meccsel válogatottunk

handball.hu (bee)

További hírek