DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY6Ob9Y6' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Átok ül a Golin | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Átok ül a Golin

2007. október 26. 7:48

Miközben a pénteki, békéscsabai összecsapásra készül a Kerékgyártó Zsolt irányította Óbudai Goldberger nőikézilabda-csapata, a szakvezető azon dolgozik, hogy az együttes elkerülje azokat a hibákat, amelyek az NBI-es bajnokság korábbi idegenbeli mérkőzésein kiütköztek.

Átok ül a Golin
Nevezetesen, hogy az azonos, vagy gyengébb játékerőt képviselő csapatok otthonában eddig nem igazán sikerült maradandót alkotnia a Golinak.

Kettős arcot mutat a bajnokságban a Goldberger: míg a sztárcsapatok ellen kifejezetten jól teljesít, addig a mezőny második feléhez tartozókkal szemben bizony már többször betlizett. Emlékezetes, hogy Hódmezővásárhelyen 29-15-re, Vácott pedig 29-17-re kaptak ki az óbudaiak, s ugyan a Vasas otthonából sikerült elhozni egy pontot (24-24), ám a mérkőzés képe alapján a Fáy utcában nyernie kellett volna a Golinak.
"Igen, sajnos ez visszatérő probléma, de most, hogy a szokottnál hosszabb szünet volt a bajnokságban, igyekeztünk orvosolni ezt a problémát" – mondta Kerékgyártó Zsolt, aki a múlt héten három edzőmeccset iktatott a programba (a kínai válogatott mellett a magyar junior-válogatottal kétszer is megmérkőzött a Goldberger), s emellett volt még egy tétmérkőzés is, a Nagyatád elleni Magyar Kupa-találkozó.
"Azt gondolom, ezekből az összecsapásokból sokat tanultunk, amit reményeim szerint már pénteken kamatoztathatunk, mert határozott célunk, hogy Békéscsabán javítunk az idegenbeli mérlegünkön".
Mindez azért is fontos lenne, mert a 8. helyen álló Goldberger jelenleg egy ponttal előzi meg a közvetlenül utána következő Békéscsabát, vagyis egy esetleges győzelemmel sikerülne leszakítani a viharsarkiakat, s egyben a Goli megerősítené a helyét a középmezőnyben.

Forrás: Óbudai Sport

További hírek