DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYencmGZ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Optimista osztrákok | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Optimista osztrákok

2006. december 6. 13:02 © handball.hu

Kifejezetten optimistán várja a csütörtökön rajtoló Európa-bajnokságot az osztrák nőikézilabda-válogatott, amely éppen Magyarország ellen lép először pályára az A csoport nyitányán.

Herbert Müller
Herbert Müller
"Átgondolva feladatunkat elsődleges célként a középdöntőbe jutást jelöltük meg. Ez elérhető" - jelentette ki Katrin Engel, az osztrákok egyik legrutinosabb játékosa. "Nem vitás, Magyarország a legerősebb csapat a csoportban, de reménykedünk, hátha kicsit lebecsül bennünket. Szerbia ellen már sokkal jobb esélyünk van, hiszen nem Anja Andersen irányítja őket, s kulcsjátékosok hiányoznak a csapatból."

A szélső szerint a napi forma dönt majd mindig, mint fogalmazott: "Akár elsők, de akár utolsók is lehetünk koncentrációtól függően."

Herbert Müller, az osztrák nőikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya is így gondolja: "Nehéz csoportba kerültünk, de nem félünk. Ha jó napot fogunk ki, bárkit legyőzhetünk."

Külön érdekességet jelent Sorina Teodorovic szereplése, a klasszis játékos ugyanis tavasszal bejelentette visszavonulását, s bár nincsen klubcsapata, elvállalta az Eb-felkészülést.

"A kapitány visszahívott, azt mondta, szüksége van rám, én pedig nem tudtam nemet mondani. Ugyan a pályafutásomat befejeztem, s tanárként el is kezdtem dolgozni, azért edzésekre még jártam. Hetente két-háromszor tréningeztem, s egy norvég másodosztályú amatőrcsapatban még játszogattam. Hogy ez lesz-e az utolsó világversenyem? Ezek után már nem merek semmit sem mondani..."

handball.hu

További hírek