DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYKpvYsx' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Pech és Vágvölgyi Eb-előselejtezőt vezet | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Pech és Vágvölgyi Eb-előselejtezőt vezet

2005. november 3. 13:29 © handball.hu

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kijelölte a 2006-os svédországi Európa-bajnokság előselejtezőinek játékvezetőit. A névsorban csak női párosok találhatók, köztük egy magyar kettős is. Pech Katalin és Vágvölgyi Mária Olaszországban fújja a sípot Törökország, Svájc, Izland, Bulgária, Belgium és a házigazda Olaszország csapatainak mérkőzésein.

Pech és Vágvölgyi Eb-előselejtezőt vezet
A 2006-os svédországi Európa-bajnokság előselejtezőire 2005. november 22-27. között kerül sor két helyszínen. A két csoport válogatottjai az olaszországi Mezzocoronában, illetve a portugáliai Lagosban vívhatják ki a továbbjutást a 2006. május 27-28-án és június 3-4-én rendezendő selejtezőkre. Az 1. csoportból négy, a 2. hatosból pedig három csapat jut tovább. A selejtező, az ún. play-off sorsolását december 18-án tartják Szentpéterváron, a világbajnokság zárónapján.

Az EHF az előselejtezőkre ezúttal női játékvezető-párosokat delegál, köztük - az olaszországi csoport találkozóira - a magyar Pech Katalin, Vágvölgyi Mária kettőst.

1. csoport csapatai
Törökország, Svájc, Izland, Bulgária, Olaszország, Belgium

2. csoport csapatai
Szlovákia, Litvánia, Azerbajdzsán, Portugália, Görögország, Finnország


1. csoport játékvezetői
Branka Maric, Zorica Gardinovacki (SCG), Pech Katalin, Vágvölgyi Mária, Tetjana Rakityina, Irina Tkacsuk (UKR)

2. csoport játékvezetői
Sylvie Borrotti, Odile Marcet (FRA), Carla Van Dijk, Yvonne Holierhoek (NED), Edyta Bochniarz, Agnieszka Oleskov (POL)


Hazánk első nemzetközi női játékvezetői

handball.hu

További hírek