DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYGKODUZ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nehéz vb-csoportban a magyar lányok | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nehéz vb-csoportban a magyar lányok

2005. július 2. 8:31 © handball.hu

A magyar nőikézilabda-válogatott az egyik legnehezebb csoportba került a decemberi világbajnokságon. Norvégia és Dél-Korea mellett Szlovéniával, Angolával és az ausztrál válogatottal mérkőzik meg Németh András csapata. A szövetségi kapitányt rövid értékelésre kértük a sorsolás után.

Nehéz vb-csoportban a magyar lányok
A sorsolás végeredménye:

A csoport: Japán, Oroszország, Kína, Horvátország, Uruguay, Hollandia
B csoport: Norvégia, Magyarország, Szlovénia, Angola, Dél-Korea, Ausztrália
C csoport: Lengyelország, Brazília, Németország, Dánia, Ausztria, Elefántcsontpart
D csoport: Franciaország, Ukrajna, Románia, Macedónia, Argentína, Kamerun

A magyar válogatott - amennyiben a csoportjában az első három hely valamelyikét megszerzi - az A csoportból továbbjutó válogatottakkal mérkőzik meg a középdöntőben.

Németh András szövetségi kapitány véleménye a sorsolásról:
- Elégedetlen vagyok mind a csoportunkkal, mind pedig az ággal, ahová kerültünk. Megkaptuk a norvégokat, és a középdöntőben mindjárt a házigazda oroszok jöhetnek velünk szembe. Ezt a két csapatot tartom a vb két esélyesének. Azt sem értem igazán, hogy az oroszok miért épp az A csoportot választották, hiszen így nagyon nehéz dolguk lesz a középdöntőben. Természetesen alapvető célunk, hogy továbbjussunk a csoportból, sőt, bízom benne, hogy Dél-Koreát is meg tudjuk verni.

Kapcsolódó cikkeink:
Tajvan helyett Németország a vb-n
Második kalapban a Németh-csapat

handball.hu (bee)

További hírek