DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYgcKyIm' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Izgalmas volt a NEKA-Lurkó Fesztivál | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Izgalmas volt a NEKA-Lurkó Fesztivál

2018. május 22. 15:20 © handball.hu

A Nemzeti Kézilabda Akadémia harmadik alkalommal rendezte meg a NEKA-Lurkó Fesztivált, melyen a programhoz csatlakozó tíz város – Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Gamás, Mernye, Nádasd, Sopron, Kapuvár, Somogyvár, Szőlősgyörök – diákjai és pedagógusai vettek részt.

Fotó: Tompos Gábor
Fotó: Tompos Gábor
A több mint 300 gyermek ezúttal is lelkesen és izgatottan várta az egész napos programot, amely rengeteg játékot, meccset és sportversenyt kínált a kicsiknek.

Mocsai Tamás köszöntője után a NEKA edzői, Siti Bea és Vári Edit irányításával történt meg a bemelegítés, ezt követően kilenc pályán kezdődtek el egy időben a szivacskézilabda-mérkőzések. A különböző korosztályú csapatok folyamatosan léptek pályára, így az ebédig mindenki játéklehetőséget kapott és alaposan elfáradt.

A délutáni programban különböző ügyességi és szellemi feladatok szerepeltek, a NEKA stábja, illetve az erre az alkalomra kitelepült Balatoni Halgazdaság összesen 12 állomáson várta a gyerekeket, akik aktívan vállaltak szerepet valamennyi versenyszámban.

„Egy nagyon jó folyamatot látunk, hiszen az egy éve elkezdődött NEKA-Lurkó Program 110 kisgyermekkel indult, most pedig 310 körüli létszámmal képviseltetik magukat az iskolák. A gyerekek számára vonzó ez a kezdeményezés, és a pedagógusok pozitív visszajelzései alapján elmondható, hogy egyértelműen sikeres kezdeményezésről van szó. Az általunk rendezett Lurkó-fesztiválokon versenyezhetnek, sportolhatnak, feltöltődhetnek a fiatalok, és olyan élményekkel térhetnek haza, amikről hetekig beszélnek” – mondta el Mocsai Tamás a Nemzeti Kézilabda Akadémia ügyvezetője.

© handball.hu

További hírek