DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY57QZW4' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Győri kézisek is segítik a menhelyet | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Győri kézisek is segítik a menhelyet

2017. december 13. 14:41

Több győri szervezet, így a katonák, rendőrök és tűzoltók mellett a Győr csapatának tagjai is részt vettek a Győri Állatmenhely őszi fotózásán. Az elkészült képekből egy naptár készül 2018-ra, melynek eladásaiból befolyt összeg a gazdi nélküli kutyusokat és cicusokat segíti.

Győri kézisek is segítik a menhelyet
Örömmel mondtak igent a zöld-fehér csapat tagjai a felkérésre, és álltak kamera elé az állatmenhely javára készülő 2018-as naptár fotózásán. A lányok nem csak a itt találkoztak a gazdára váró ebekkel, hanem a menhelyet is meglátogatták.

"Nagyon szívszorító volt a menhelyet meglátogatni, de egyszersmind örömteli is. Érezni lehetett az ezekből az állatokból áradó szeretetet, és azt, hogy egy gazdira és szerető otthonra vágynak igazán. A lányok mind meghatódtak, és a csapaton belüli gyűjtésen egy komoly összeg folyt be, amin eledelt vásároltunk, hogy segítsük a Menhely munkáját" - nyilatkozta Kiss Éva, az ötletet felkaroló Győri Audi ETO KC játékos.

A fotózáson a Győri Állatmenhely kutyái mellett két szerencsés eb, Oszkár és Ari is részt vettek, akik már gazdára találtak, az akció szervezői pedig remélik, hogy több állat is megfelelő gazdára talál majd az kampánynak köszönhetően.

A Menhely által értékesített naptár eladásából származó bevétellel a gazdátlan állatokat lehet megsegíteni!

Forrás: Győri Audi ETO KC

További hírek