DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY2UNtQw' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Elutasította a győri óvást az EHF | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Elutasította a győri óvást az EHF

2017. október 24. 18:17

Gyors döntést hozott az Európai Kézilabda Szövetség illetékes szerve a Rosztov elleni idegenbeli BL-mérkőzés legvégén történt eseményekkel kapcsolatosan benyújtott óvással kapcsolatosan. A három tagú döntnöki szervezet - a várakozásoknak megfelelően - elutasította a klub beadványát.

Elutasította a győri óvást az EHF
Ahogy az várható volt, az EHF illetékes szerve, a Court of Handball elutasította a Győri Audi ETO KC óvását a Rosztov elleni Bajnokok Ligája mérkőzés utolsó 30 másodpercében történt esettel kapcsolatban. A három tagot számláló döntnöki testület megvizsgálta a klub által benyújtott szöveges óvást és az azt alátámasztó videó anyagot is, ám ennek ellenére elutasította a beadványt.

Az óvás elutasításának alapjaként az EHF Bajnokok Ligája Szabályzatának XIII. fejezet 1. pontjában leírt indoklás szolgált, miszerint játékvezetői ítélet nem szolgálhat alapul óvásra, és minden ilyen alapú óvás semmisnek minősül.

A döntés ellenében a klubnak joga van fellebbezni, de ezzel a Győri Audi ETO KC nem kíván élni. Az óvás elérte a célját, felhívta a figyelmet az esetre, és arra, hogy az új szabályok miatt nagyobb figyelemmel kell lenni az utolsó másodpercekben elkövetett szabálytalanságokkal kapcsolatban.

A Győri Audi ETO KC az ügyet ezzel lezártnak tekinti.

Forrás: Győri Audi ETO KC

További hírek