DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYkI1UXC' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Alapítvánnyal a kapusképzésért | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Alapítvánnyal a kapusképzésért

2017. május 24. 16:40 © handball.hu

Sugár Tímeát a honi kézilabda barátoknak nem nagyon, a fehérváriaknak pedig egyáltalán nem kell bemutatni. Az FKC kapusedzőjének egy régi álmát sikerült megvalósítania azzal, hogy létrehozta a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítványt.

Alapítvánnyal a kapusképzésért
Sugár Tímea tizenhét éve foglalkozik kapusképzéssel. Az Alba Fehérvár KC kapusedzője kezei között olyan kiváló hálóőrök fordultak meg, mint Szikora Melinda, Kiss Éva, Herr Orsolya, vagy éppen Sipeki Flóra. A fehérvári mellett további három műhelyben foglalkozik kapusokkal, jelenleg összesen ötvenkilencen pallérozódnak a kezei alatt. A paletta igen széles, hiszen a legfiatalabb hét, míg a legidősebb tanítvány harminckilenc esztendős.

A játékosként Európa-bajnoki aranyat nyerő Sugár Tímea az elmúlt években a hétköznapok "szürke" edzései mellett különböző programokkal, táborokkal, találkozókkal tette színesebbé kapusai életét. A közelmúltban pedig egy régi álma vált valóra: létrehozta a Sugár Tímea Kézilabda Kapusképzés Alapítványt.

"Nagy öröm számomra, hogy nagyon sok munka, és előkészület után sikerült megvalósítani az egyik álmomat: elindítani az alapítványt. Az alapítvány célja a kézilabda kapusok szakmai tudásának gyarapítása és fejlesztése, illetve mentális, pszichés tulajdonságaik erősítése. Emellett pedig fontos, hogy a tíz éve létrehozott kapus programokat (Kapusok túrája, a Kapusok találkozója, illetve a Kapusok társasága) az alapítványban is tudjam folytatni, illetve szeretném ezeket tovább bővíteni" -mondta Sugár Tímea.

Az Alba Fehérvár KCÉRD szezonzáró bajnoki mérkőzés pedig remek lehetőséget kínál arra, hogy az alapítvány bemutatkozzon a nagyközönség előtt. A mérkőzésre érkezők egy-egy tombola megvásárlásával támogathatják a jelen és a jövő kapusreménységeit. A találkozó félidejében tartandó sorsoláson a szerencsések egy-egy Szikora, Kiss, Herr, vagy éppen Sipeki mezzel lehetnek gazdagabbak, ezek mellett pedig majd gazdára talál egy Sugár kapustáboros pulóver, illetve mez, valamint több Sugár kapusképzéses zsák, illetve kulcstartó.

A tombolát a meccs helyszínén, a Köfém Sportcsarnokban lehet vásárolni ötszáz forintért.

Kaiser Tamás - www.sugarkapuskepzes.hu



További hírek