DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYLbJkS5' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Négy új érkező Újvárosban | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Négy új érkező Újvárosban

2017. április 5. 9:22

Kazai Anita, Monori Orsolya, Szekerczés Luca, valamint Katarina Tomasevics is a Dunaújváros csapatánál folytatják pályafutásukat.

Négy új érkező Újvárosban
Kazai Anita, Monori Orsolya, Szekerczés Luca, valamint Katarina Tomasevics is a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttesét erősítik a következő szezontól, mind a négyen kétéves szerződést írtak alá új csapatukkal.

Az érkezők közül a 28 éves Kazai Anita posztját tekintve balszélső, az NB I-ben a Debrecen csapatában mutatkozott be, ahol 2005-től 2013-ig szerepelt, majd 2013-ban Székesfehérvárra szerződött, ahol összesen négy szezont húzott le.

A huszadik életévében járó Monori Orsolya a balátlövő poszton segíthet. A fiatal játékos 2012-ben, a Spartacus csapatától szerződött a Ferencvároshoz, 2015-ben a NEKA csapatához került, majd az idei szezonban visszatért a Fradihoz, ahol idén tizennégy élvonalbeli mérkőzésen kapott eddig lehetőséget, melyeken huszonegy gólt szerzett.

Az 1994-es születésű Szekerczés Luca a jobbátlövő posztra érkezik a német Metzingen együttesétől. A bonyhádi születésű játékos Szekszárdon kezdett el kézilabdázni, majd a Ferencvároshoz szerződött, ahol egyéves siófoki kitérő mellett 2016-ig szerepelt. Az idei szezonban a német Metzingen gárdáját erősíti, s ahogy a többiek, úgy ő is két évre kötelezte el magát a Kohász csapatához.

A 70-szeres szerb válogatott kapus Tomasevics játszott az osztrák Hypo, a dán Esbjerg, a spanyol Bera Bera, a német Thüringer HC, valamint a francia Nantes együtteseiben is, mielőtt 2014-ben a Ferencvároshoz szerződött, ahol 2015-ben bajnoki címet szerzett. Az idei szezonban kislánya születése miatt nem lépett még pályára, ám nyáron már a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatával kezdi meg a közös felkészülést.

Forrás: www.kohaszkezi.hu

További hírek