DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY2zx9DU' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Válogatott átlövő a Fradiban | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Válogatott átlövő a Fradiban

2017. március 6. 13:43

Európa-bajnoki és világbajnoki ezüstérmes holland válogatott jobbátlövőt igazolt a Fradi női kézilabdacsapata, s öt játékosával is hosszabbított.

Válogatott átlövő a Fradiban
Sajtótájékoztatón jelentette be az FTC-Rail Cargo Hungaria, hogy 1+1 éves szerződést kötött a 169-szeres holland válogatott balkezes átlövővel, Laura Van der Heijdennel.

Az 1990. július 27-én született kézilabdázó húszéves koráig szerepelt hazájában (az LHV Leusdenben, a Venus Nieuwegeinben és a VOC Amsterdamban), majd a német első osztályú VfL Oldenburg játékosa lett. Négy év múltán igazolt a dán Esbjergbe, ahonnét nyáron teszi át a székhelyét Budapestre. Laura a holland válogatott tagjaként a decemberi Európa-bajnokságon is részt vett, sőt, ő szerezte csapatában a negyedik legtöbb akciógólt, összesen tizennyolcat, ezek közül hármat a döntőben.

"Három szempontot vettünk figyelembe, amikor kezdeményeztük Laura Van der Heijden átigazolását: azt, hogy balkezes átlövő, hogy támadásban és védekezésben is hasznunkra lehet, illetve továbbra is ragaszkodunk ahhoz, hogy jó mentalitású játékosokkal dolgozzunk együtt" - mondta Elek Gábor vezetőedző. "Bízom benne, hogy vele még tovább fejlődik a csapatunk, és segítségünkre lehet a céljaink elérésében."

További remek hír a Fradival kapcsolatban, hogy öt meghatározó játékosa új szerződést kötött a klubbal: Marija Jovanovics egy, Schatzl Nadine kettő, Lukács Viktória három, Nerea Pena kettő és Szekeres Klára egy évvel hosszabbított.

Forrás: www.fradi.hu

További hírek